تحصن فعالان کرد مقیم اروپا موسوم به «نگهبانی برای آزادی» در مقابل ساختمان شورای اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه که با حمایت نهاد «آزادی برای اوجالان» آغاز شده بود, وارد 56امین روز خود شده است.
گروهی از شهروندان کردستانی که از شهر پاریس به استراسبورگ رفته و بجای گروه قبلی دست به تحصن زدهاند, امروز یک هفته کامل را پشت سر میگذارند. صبح امروز در ساعت 17 یک گروه دیگر جای گروه قبلی را میگیرد.
تحصن نوبتی شهروندان کرد در استراسبورگ همچنان ادامه دارد و فعالان متحصن هم اعلام کردند که در طول هفته گذشته در خصوص اهداف این اقدام خود, مقامات اروپایی را مطلع ساختهاند.
فعالان همچنین اعلام کردند که در این زمینه بیانیههایی هم صادر و پخش کردهاند و تروریستها هم توجه مضاعفی نسبت به این فعالیتشان داشتهاند.
فعالیت «نگهبانی برای آزادی» هر روزه در ساعت 9:30 در مقابل ساختمان شورای اروپا شروع شده و تا ساعت 16:30 غروب ادامه مییابد.