اعتصاب غذای یک زندانی سیاسی کُرد در زندان زاهدان
اعتصاب غذای یک زندانی سیاسی کُرد در زندان زاهدان
اعتصاب غذای یک زندانی سیاسی کُرد در زندان زاهدان
بنابه گزارشات رسیده به «فعالین حقوق و دمکراسی در ایران» یک زندانی سیاسی هموطن کرد که به زندان مرکزی زاهدان تبعید شده است در اعتراض به شرایط قرون وسطای و غیر انسانی حاکم بر زندان و عدم دادن مر خصی اقدام به اعتصاب غذا نمود.
روز دوشنبه ۷ اسفند ماه زندانی سیاسی کرد امیر طالب مشهور به امیر خان در اعتراض به شرایط غیر انسانی و عدم دادن مرخصی به وی دست به اعتصاب غذا نمود. خسروی رئیس زندان زاهدان به جای رسیدگی به خواسته های به حق و انسانی این زندانی او را به سلولهای انفرادی معروف به بند قرنطینه زندان زاهدان منتقل کرد.
او به اتهام همکاری با احزاب کرد دستگیر شد و در دادگاه انقلاب ارومیه به حکم سنگین ۶ سال زندان و تبعید به زندان مرکزی زاهدان محکوم شد.
زندانی سیاسی امیر طالب بیش از ۳ سال و ۶ ماه است که در زندان مرکزی زاهدان زندانی می باشد. او از حقوق اولیه انسانی خود محروم می باشد خانواده او به دلیل دوری راه و هزینه های زیاد قادر به ملاقات با وی نیستند.
سلولهای انفرادی بند قرنطینه زاهدان فاقد امکانات اولیه انسانی می باشد . زندانی باید بر روی زمین فاقد هرگونه پوشش استراحت کند و تنها یک پتوی کثیف و آلوده به شپش و ساس به زندانی داده می شود.