توپ‌باران محلات کردنشین در شهر حلب سوریه

توپ‌باران محلات کردنشین در شهر حلب سوریه

در شهر حلب سوریه محله «اشرفیه» که اکثر ساکنان آن کردها می‌باشد, توپباران شد. این درحالی است که معلوم نیست که این گلوله‌های توپ از چه مکانی و توسط چه کسانی شلیک می‌شود. این توپباران موجب مجروح‌شدن شماری از شهروندان شده است.

پس از سخنرانی بشار اسد, رئیس جمهور سوریه, گروه‌های مسلح مزدور در محله «سبیل» شهر حلب به مراکز استقرار نیروهای محافظ بیمارستان فرانسوی ـ سوریه‌ای حمله ‌کردند.

در نتیجه این حمله میان نیروهای رژیم بعث و نیروهای مخالفان درگیری روی داد. این درگیری‌ها تا نزدیکی پارک اشرفیه هم گسترش یافت. برخی از نیروهای مخالف مسلح در میان درختان پارک محله «سکنت ملحب» مستقر شدند. مخالفان از تسلیحات سنگین و نیمه‌سنگین استفاده کردند و نیروهای رژیم هم با استفاده از توپخانه سنگین به حملات آنها پاسخ دادند.

خبرنگار فرات در شهر حلب اعلام کرد که چندین گلوله توپ به خانه شهروندان محله کردنشین اشرفیه اصابت کرده است. در نتیجه این توپباران چندین تن زخمی و به بیمارستان عثمان منتقل شده‌اند.

نیروهای «ی.پ.گ» هم در اکثر نقاط محله مذکور مستقر شدند و راه‌های ورودی را بستند. این نیروها هرگونه تردد در محله اشرفیه را برای مدتی کوتاه ممنوع کردند.