امروز دهم اکتبر نخستین سالگرد جان باختن 3 تن از پیشاهنگان جنبش آزادیخواهی ملت کرد است. در دهم اکتبر سال گذشته رستم جودی از اعضای شورای رهبری ک.ج.ک و چیچک بوتان و علی شیر کوچگری از اعضای شورای نظامی ه.پ.گ همراه با 4 گریلای این نیرو درپی بمباران مناطق حفاظتی مدیا توسط هواپیماهای ارتش ترک جان خود را از دست دادند.
در دهم اکتبر سال گذشته رستم جودی از اعضای شورای رهبری ک.ج.ک ، چیچک بوتان و علی شیر کوچگری از اعضای شورای نظامی نیروهای مدافع خلق ه.پ.گ ، گریلا نازلیجان از فرماندهان ه.پ.گ همراه با 3 گریلای این نیرو به اسامی اشرف آرگش ، رۆژ آمارا و دکتر آمارا چیا بر اثر بمباران هواپیماهای جنگی ارتش ترک، در کوهستانهای جنوب کردستان جان باختند.
پس از این رویداد نیروی مدافع خلق ه.پ.گ با صدور بیانیه ای همراه با شرح حالی مختصر از پیشاهنگان مبارزات آزادی چنین آورده بود:
رفیق رستم جودی یکی از رزمندگان پرافتخار در تاریخ مبارزاتی ماست که در دل ملت کرد از جایگاه ویژه ای برخوردار بود که جبران خلاء وی کاریست بسیار دشوار. رفیق رستم در سال 1987 و پس از دیدار با رهبر ملت کرد عبدالله اوجالان ، رسما به صفوف مبارزاتی حزب کارگران کردستان پیوست. مسیر مبارزاتی وی در آکادمیای معصوم کورکماز تکمیل و در مناطق گاپ، بوتان، باتمان و همچنین در روسیه ادامه یافت. در سال 2003 به ریاست کنگره خلق برگزیده شد و در این سمت به مبارزات خستگی ناپذیر خود بویژه در برابر خیانتکاران ادامه داد.
درمیان تمامی مبارزان جنبش آزادی نام رستم جودی تداعی آگاهی و دانش، انسانی ایدئولوژیک و تئوریسینی متفکر است. رفیق چیچک بوتان که در سال 1975 در جزیر بوتان بدنیا آمده بود، یکی از زنان مبارزی بود که از سال 1989 به صفوف گریلا ملحق شده بود. وی در دوران فعالیت خود در مناطق بوتان،مێرین، زاگرس، زاپ، گاری، خواکورک و قندیل ضمن حضوری جدی، در عرصه دشوار مبارزاتی نقش پیشاهنگی برعهده داشت
وی به سبب شایستگیهای فردی و روح فداکاری در مدتی کم به سمت فرماندهی رسید و طی مدتی طولانی، صدها گریلای زن و مرد تحت فرماندهی وی حماسه هایی باشکوه آفریدند.
رفیق چیچک با پشتوانه روحیه فدایی خود بارها رفقایش را از مرگ نجات داده بود. او زن قهرمانی بود. زحمات، شخصیت و انقلابیگری این عضو مرکزیت پ.ک.ک و فرمانده یژاستار ، رفیق چیچک هیچگاه فراموش نخواهد شد.
رفیق علی شیر کوچگری در بخش انتسارات و اطلاع رسانی فعالیت میکرد. وی از سال 1988 به صفوف مبارزاتی پیوسته و ابتدا در آکادمی معصوم کورکماز و سپس در مناطق درسیم، کوچگری، زاگرس و چندین منطقه دیگر به مبارزات خود ادامه داد. رفیق علی شیر یکی از مبارزانی بود که بویژه در مقابله با انحرافات داخلی و مبارزه علیه گروه شمدین ساکیک موضعی شایسته داشت. وی در هرجایی که حضور داشت با آگاهی و دانش خود و هویت سوسیالیستیش شناخته میشد. رفیق علی شیر در ادامه مبارزات خود به عضویت شورای نظامی نیروی مدافع خلق برگزیده و تا زمان شهادتش در این بخش مهم انجام وظیفه میکرد.