فاجعه سیل در تگزاس؛ دست‌کم ۵۰ کشته و ده‌ها مفقود

در پی بارندگی سنگین و طغیان رودخانه گوادلوپ در ایالت تگزاس، شمار قربانیان به ۵۰ نفر رسید. ۲۷ دختر جوان در اردوگاه کنار رودخانه همچنان مفقود هستند و هشدارهای سیلاب همچنان ادامه دارد.

مقامات ایالت تگزاس آمریکا از وقوع سیلاب گسترده و خسارات انسانی چشمگیر خبر دادند. بر اثر بارندگی شدید و طغیان ناگهانی رودخانه گوادلوپ، شمار قربانیان به دست‌کم ۵۰ نفر افزایش یافته است. این حادثه صبح جمعه چهارم ژوئیه رخ داد و موجب شد سطح آب رودخانه حدود هشت متر بالا بیاید.

بیشترین تلفات مربوط به منطقه «کر کانتی» بوده و گزارش‌ها حاکی از آن است که تعدادی از قربانیان در خودروهایی گرفتار شده‌اند که سیلاب آن‌ها را با خود برده است. یکی از نگران‌کننده‌ترین بخش‌های حادثه، مفقود شدن ده‌ها نفر از جمله ۲۷ دختر نوجوان در اردوی جوانان کنار رودخانه است.

تا کنون بیش از ۸۵۰ نفر توسط نیروهای امدادی نجات یافته‌اند، اما جستجو برای یافتن مفقودشدگان ادامه دارد. معاون فرماندار تگزاس این وضعیت را «فاجعه‌بار» توصیف کرد و هشدارهای رسمی درباره احتمال ادامه بارندگی شدید و وقوع سیلاب در مناطق مرکزی تگزاس همچنان برقرار است.