ی.پ.گ: در 3 روز عید نمی‌جنگیم

ی.پ.گ: در 3 روز عید نمی‌جنگیم

فرماندهی کل نیروهای «ی.پ.گ» اعلام کرد که در اوایل ماه رمضان گفته بودند تاوقتی که مجبور نشوند, در این ماه نخواهند جنگید, اما ناچار شدند برای مقابله با حملاتی که تمامی جهان در قبال آن سکوت کرده, بایستند. فرماندهی کل ی.پ.گ اعلام کرد که بخاطر عید فطر در سه روز آینده از هرگونه درگیری نظامی پرهیز خواهند کرد, اما اگر حملاتی علیه آنها انجام شود, از خود دفاع خواهند کرد.

فرماندهی کل نیروی ی.پ.گ به مناسبت عید فطر بیانیه‌ای مکتوب صادر کرد. در این بیانیه آمده که ی.پ.گ در اوایل ماه رمضان طی بیانیه‌ای مکتوب اعلام کرده بود که در این ماه نخواهند جنگید, اما اگر حملاتی علیه آنها صورت گیرد, به مقابله‌به مثل خواهند پرداخت و از حق طبیعی دفاع مشروع استفاده خواهند کرد. در بیانیه این نیرو اذعان شده است که از همان اوایل ماه رمضان گروه‌های تبهکار اسلام‌گرا تحت نام اسلام و استفاده از نقاب آن, به حملاتی غیراخلاقی و غیروجدانی دست زدند و شهروندان مدنی را قتل‌عام کردند اما تمامی جهان سکوت کرد.

در ادامه بیانیه آمده که نیروهای ی.پ.گ هم مقاومتی بی‌نظیر علیه این حملات از خود نشان داده‌اند و گروه‌های تبهکار در نتیجه آن دچار تلفات زیادی شده‌اند.

ی.پ.گ افزوده که حملات گروه‌های تبهکار همچنان ادامه دارد, اما ی.پ.گ بخاطر عید فطر در 3 روز جشن نخواهد جنگید, ولی اگر حملاتی صورت گیرد, از خود دفاع خواهد کرد. در بیانیه در این زمینه گفته شده:«ما خطاب به خلقمان , افکار عمومی کردستان, سوریه و جهان اعلام می‌کنند که از فردا تا اتمام ایام عید نخواهیم جنگید. نیروهای ما در پایگاه‌های خود خواهند ماند, اما اگر حملاتی علیه آنها صورت گیرد, از حق دفاع از خود استفاده خواهند کرد».

ی.پ.گ در خاتمه, عید فطر را به خلق‌کرد, سوریه و جهان اسلام تبریک گفته و اذعان داشته که ی.پ.گ برای محافظت از دستاوردهای خلق در هر شرایطی مقاومت خواهد کرد.