ایجاد مرکز دانشجویان کُرد در دانشگاه هانور و اخلالگری ترکها

ایجاد مرکز دانشجویان کُرد در دانشگاه هانور و اخلالگری ترکها

جوانان کرد عضو «اتحادیه دانشجویان کردستان» در روز جهانی فرهنگ, در مراسمی ویژه در دانشگاه هانوور شرکت کرده و مرکزی برای دانشجویان کرد دایر کردند. در این میان گروهی از نژادپرست‌های ترک خواستند از دایرکردن این مرکز کردها ممانعت به عمل آورند, اما مدیریت آن دانشگاه گفت که میان دانشجویان کرد و ترک تبعیض قایل نخواهد شد.

طی مراسمی ویژه به مناسبت روز جهانی «فرهنگ» در دانشگاه «لایبنیتز» شهر هانوور با حضور دانشجویانی از 30 کشور مختلف, برگزار شد.

دانشجویان کرد آن دانشگاه هم مرکزی برای «فرهنگ کردها» دایر کرده و در مراسم شرکت کردند. دانشجویان کرد در این مرکز غذاهای سنتی کردها و فرهنگ خلق‌شان را معرفی و ارایه دادند که با استقبال گرم دانشجویان کشورهای مختلف روبرو شدند.

بویژه گروه «فرهنگی ـ سنتی کردها» و «گروه موسیقی جوانان کرد» با استقبال گرم روبرو شدند. «اتحادیه دانشجویان ترک» هم تلاش کردند از دایرکردن مرکزی فرهنگی برای کردها ممانعت بعمل آورند. چند نفر از دانشجویان نژادپرست ترک به مرکز فرهنگی کردها رفته و دست به اخلال‌گری زدند. از سوی دیگر یک گروه دیگر هم «ایمیل ـ پست» برای مدیریت دانشگاه فرستاده و خواهان برچیدن مرکز فرهنگی کردها شدند. اما مدیریت دانشگاه این درخواست آنها را رد کرد و گفت که میان دانشجویان کرد و ترک تبعیض قایل نخواهد شد. مدیریت نامبرده اذعان داشت که دانشجویان کرد هم همانند فلسطینی‌ها, باسک‌ها و کورسیکاها می‌توانند به نام میهن خود در مراسم ما شرکت کنند.