یک زن روسی 11 هزار امضا برای آزادی اوجالان جمع‌آوری کرد

یک زن روسی 11 هزار امضا برای آزادی اوجالان جمع‌آوری کرد

کمپین بین‌المللی جمع‌آوری امضا برای آزادی اوجالان در فدراسیون روسیه هم با استقبال گرم روبرو شد. یک زن روسی به نام «گالینا فیودروفنا» مقیم شهر «تامبوف» برای آزادی اوجالان 11 هزار امضا جمع‌آوری کرد. فیدروفنا گفت:«اوجالان یک انسان بزرگ و اندیشمند است. برای خلق خود مبارزه می‌کند».

در فدراسیون روسیه و در شهر «تامبوف» یک زن روسی به نام «گالینا فیدروفنا» در چارچوب کمپین امضا برای آزادی اوجالان به تنهایی 11 هزار امضا جمع‌آوری کرد. این زن در یک شرکت خصوصی حسابدار است و در اوقات فراغت برای اوجالان امضا جمع‌آوری کرده است. وی در مورد این اقدام خود می‌گوید که در چارچوب کمپین بین‌المللی آزادی برای اوجالان, بنا به اوقات فراغتی که دارد, به جمع‌آوری امضا می‌پردازد. فیدروفنا در ادامه می‌گوید:

«من به فعالیت‌های اجتماعی می‌پردازم. به همین خاطر از نزدیک مسئله کورد را دنبال می‌کنم . در مسکو کمیته‌ای برای آزادی اوجالان تشکیل شده. در تامبوف هم فعالیت‌هایی در آن زمینه صورت می‌گیرد. اوجالان یک انسان بزرگ و اندیشمند است. برای خلقش مبارزه می‌کند و خلقش باید حامی وی باشد. من شمار زیادی از کتاب‌های اوجالان را خوانده‌ام. نباید چنین انسانی در زندان بسر برد. من برای آزادی ایشان 11 هزار امضا جمع‌آوری کرده‌ام».