پاسخ ترامپ به انتقادات: بمب را از دست آنان خارج کردیم

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، در پاسخ به انتقادات مطرح شده درباره حمله بمب‌افکن‌های این کشو‌‌ر‌‌ به تأسیسات هسته‌ای در ایران، ادعا کرد که بمب را از دستان حکومت ایران خارج کرده است. در مقابل، مشاور علی خامنه‌ای درباره «عواقب جبران‌ناپذیر» پیام داد.

دونالد ترامپ، رئيس جمهور ایالات متحده آمریکا، در پاسخ به انتقادات مطرح شده درباره حمله دیشب بمب‌افکن‌های ارتش این کشور به تأسیسات هسته‌ای ایران، با انتشار پیامی در رسانه مجازی تروث سوشال، انتقاد توماس مَسی، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا از این اقدام را بی‌احترامی به آمریکا دانست و گفت:‌ «ما بمب را از دست آنان خارج کردیم و در صورتیکه می‌توانستند از آن استفاده می‌کردند.»

ولایتی: دیگر جایی برای حضور آمریکا در منطقه نخواهد بود

علی اکبر ولایتی، مشاور علی خامنه‌ای، با انتشار پیامی به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران واکنش نشان داد. ولایتی با تهدید آمریکا به «عواقب جبران‌ناپذیر» به دلیل حمله به ایران، اعلام کرد که جهان و صحنه بین‌المللی در حال تغییرات اساسی است و افزود: «حال که آمریکا جنگ را شروع کرده، بداند که پایان آن دست او نیست و جمهوری اسلامی ایران حرف آخر را خواهد زد.»

وی در بخش دیگری از پیام خود نوشت: «دیگر جایی برای حضور آمریکا و پایگاه‌هایش در این منطقه و جهان اسلام نخواهد بود. آمریکا به قلب جهان اسلام حمله کرده و باید منتظر عواقب جبران ناپذیرش باشد زیرا جمهوری اسلامی هیچ اهانت و تعرضی علیه خود را تحمل نمی‌کند.»

ولایتی ضمن تهدید کشورهایی که در حمله آمریکا مورد استفاده قرار گرفته‌اند، به صورت ضمنی به بسته شدن تنگه هرمز اشاره کرد و گفت: «غرب آسیا گرینلند نیست و تنگه هرمز با کانال پاناما تفاوت اساسی دارد.»

اظهارات ولایتی و اقدامات نمایندگان مجلس ایران مبنی بر بستن تنگه هرمز در حالی صورت می‌گیرد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، انسداد تنگه هرمز را «خودکشی اقتصادی» و «اشتباه هولناک» خواند و افزود: «در صورتی که ایران در صدد مبدل شدن به یک قدرت اتمی نظامی باشد، چنین امری رژیم حاکم را به خطر انداخته و در این صورت حکومت‌شان پایان خواهد یافت.»