در غزه به روی منتظران کمک آتش گشوده شد: دستکم ۲۲ کشته، ۱۲۰ زخمی
با عمیقتر شدن بحران انسانی در نوار غزه، در پی تیراندازی نیروهای اسرائیلی به غیرنظامیانی که به سمت مرکز کمکرسانی در حرکت بودند، دستکم ۲۲ نفر جان باختند و بیش از ۱۲۰ نفر زخمی شدند.
با عمیقتر شدن بحران انسانی در نوار غزه، در پی تیراندازی نیروهای اسرائیلی به غیرنظامیانی که به سمت مرکز کمکرسانی در حرکت بودند، دستکم ۲۲ نفر جان باختند و بیش از ۱۲۰ نفر زخمی شدند.
این حادثه صبح شنبه رخ داد، زمانی که از خودروهای زرهی به سمت جمعیتی که به سمت یک مرکز کمکرسانی آمریکایی در غرب رفح میرفتند، آتش گشوده شد.
محمود بسال، سخنگوی دفاع مدنی غزه در گفتگو با خبرگزاری فرانسه، اظهار داشت که دستکم ۲۲ نفر جان باختند و بیش از ۱۲۰ نفر زخمی شدند.
بسال گفت: «در پی تیراندازی شدید از خودروهای اسرائیلی، صدها نفر از جمله کودکان هدف قرار گرفتند.»
در غزه که بیش از دو ماه است تحت محاصره قرار دارد، با وجود کاهش نسبی محاصره در هفته گذشته، کمبود شدید مواد غذایی، دارو و اقلام ضروری زندگی مشاهده میشود.
اسرائیل عملیات نظامی خود را با هدف نابودی کامل حماس و نجات گروگانهای ربوده شده در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تشدید کرده است.
سازمان ملل متحد روز جمعه اعلام کرد که تجهیزات پزشکی تازه رسیده به یک بیمارستان صحرایی در مرکز غزه توسط افراد مسلح غارت شده و انبار برنامه جهانی غذا (WFP) نیز توسط «جمعیت خسته از گرسنگی» مورد هجوم قرار گرفته است.