ک‌ب‌د‌ه: بیایید شعار ژن ژیان آزادی را بلندتر فریاد بزنیم، اعدام‌ها را متوقف کنیم!

ک‌ب‌د‌ه با جلب توجه به احکام اعدام در ایران گفت: «بیایید شعار "ژن، ژیان، آزادی" را بلندتر فریاد بزنیم، اعدام‌ها را متوقف کنیم، بیایید صدا و قدرت خود را در خیابان‌ها متحد کنیم.»

واکنش‌ها به حکم اعدام ادامه دارد

شورای کلی جنبش انقلابی متحد زنان (ک‌ب‌د‌ه) بیانیه‌ای کتبی علیه صدور احکام اعدام توسط دولت ایران صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: «رژیم آخوندی فاشیستی ایران فشارهای خود را بر کل جامعه ایران و روژهلات افزایش می‌دهد تا روحیه مقاومت خیزش مردمی را که با قتل ژینا مهسا امینی آغاز شده از بین ببرد و جامعه را با ترعیب کردن تسلیم کند. برای انتقام گرفتن از کارگران، زحمتکشان و زنانی که در قیام ژینا مهسا امینی شرکت کردند، ظلم و فشارش را افزایش می‌دهد.»

در این بیانیه آمده است:

«کسانی که با رژیم ملاها بیعت نمی‌کنند و برای یک زندگی عادلانه و شرافتمندانه تا سر حد مرگ مبارزه می‌کنند، بازداشت می‌شوند. آنها ماه‌ها در بازداشت مانده و تحت شکنجه‌های شدید قرار می‌گیرند. هنگامی که بازداشت می‌شوند از خانواده‌ها، اقوام و وکلایشان پنهان می‌کنند. و خبر اجرای حکم اعدام در همان زندان‌ها به گوش می‌رسد. و در عین حال در همان زندان‌ها صدای مقاومت علیه ظلم، فشار و شکنجه نیز بلند می‌شود.

در رژیم استعماری و ارتجاعی ملاها، مانند کل نظام سرمایه‌داری، زندگی انسان بسیار بی‌ارزش است. تصمیمات مربوط به جان انسان‌ها مانند حبس طولانی مدت، احکام اعدام و غیره توسط دادگاه‌هایی که تحت حمایت طبقات حاکم هستند بسیار سریع اتخاذ و اجرا می‌شود.

سرانجام؛ حکم اعدام برای شریفه محمدی و پخشان عزیزی توسط دادگاه‌هایی صادر شد که از دستورات رژیم آخوندهای تحت سلطه مرد محافظت می‌کنند.

شریفه محمدی و پخشان عزیزی دو زن کورد هستند. بسیاری از نقاط مشترک آنها را در مبارزه با رژیم فاشیست ملایان گرد هم آورد:

شریفه محمدی: زنی سندیکالیست و میهن‌دوست که برای حقوق کارگران و زحمتکشان ایرانی مبارزه می‌کند.

پخشان عزیزی: روزنامه‌نگار، متخصص خدمات اجتماعی، زن میهن‌دوست، انقلابی که مبارزات آزادی زنان را انجام می‌دهد.

وجه اشتراک دو زن جوان میهن‌دوست کورد این است که آنها تلاش می‌کنند تا کارگران، زحمتکشان و زنان ایرانی بتوانند زندگی شرافتمندانه و آزادی داشته باشند. این دو زن انقلابی که خواهان زندگی آزاد و برابر با همنوعان خود هستند، همچنان برای آرمان‌های خود به مقاومت ادامه می‌دهند.

و هر دوی آنها پس از قیامی که با قتل ژینا مهسا امینی آغاز شد، بازداشت و تحت بازجویی‌های شکنجه‌آمیز قرار گرفتند و دستگیر شدند. دو زن انقلابی که حق دادرسی عادلانه آنها غصب شده بود به اعدام محکوم شدند. در ایران، مجازات اعدام مانند هر حکم زندان، به سرعت صادر و اجرا می‌شود.

«آنهایی که در قیام زنان شرکت کردند هدف هستند»

در رژیم ملاها که با انقلاب ایران قدرت سیاسی خود را تثبیت کرد، هر فردی که مخالف رژیم باشد و زندگی در مرزهای ترسیم شده توسط رژیم را نپذیرد، اعدام می‌شود. مانند بسیاری از نمونه‌ها، مجازات اعدام مانند شمشیر داموکلس بر سر جامعه می‌ایستد تا با مردم ستمدیده، میهن‌دوستان ملت‌ها و باورداشت‌های تحت ستم، انقلابیون، کارگران و زحمتکشان تسویه حساب کند.

از زمان قیام ژینا مهسا امینی، ترور کامل دولتی در مورد کسانی که در قیام آزادی شرکت کردند اعمال شده و ادامه دارد. در مورد زنان دو برابر بیشتر اتفاق می‌افتد. تجاوز جنسی در بازداشت و شکنجه جنسی روشهای شکنجه‌ای به قدمت تاریخ رژیم ملاهای ایران است. این تجاوز جنسی توسط رژیم آخوندها سیستماتیک شده و سعی می‌شود تحت عنوان دین توجیه شود. پس از قیام ژینا مهسا امینی، به عنوان تهاجمی علیه تمامی زنان بازداشت شده و مقاومت‌گران مخالف، به ویژه زنان سیاسی، به عنوان راهبردی برای ارعاب، شکستن و وادار کردن آنها به عقب‌نشینی، گسترش یافته است.

حملات و فشارهای مذهبی، ملی و جنسی بر زنان به شدت در حال افزایش است. احکام اعدام برای تمامی زنان و مخالفانی که در برابر رژیم آخوندهای تحت سلطه مردانه مقاومت و مبارزه می‌کنند، صادر می‌شود.

«ایران می‌خواهد با اراده زنان تسویه حساب کند»

همانطور که در مورد وریشه مرادی، زنان میهن‌دوست و انقلابی ربوده می‌شوند و می‌توان سرنوشت آنها را پس از یک مبارزه دشوار دانست.

همانطور که در مورد چهار زن بهایی به نام‌های رخسانا وجدانی، بهاره قادری، سحر محب‌پور و ستاره طعامی مشهود است، پس از دستگیری توسط رژیم به مکان‌های نامعلومی منتقل می‌شوند.

سهیلا آبادی و سه زن در سال ۲۰۲۲ اعدام شدند. سهیلا آبادی یکی از زنان بی‌شماری است که در سن ۱۵ سالگی ازدواج کرد و پس از صدور حکم اعدام به دلیل استفاده از حق دفاع از خود اعدام شد که به مدت ده سال مورد انواع شکنجه‌های بدنی از سوی مردی قرار گرفت که با او ازدواج کرده بود.

سامارا بازیان یکی از زنانی است که توسط رژیم ایران در سال ۲۰۲۳ اعدام شد. او یکی از زنان سامارا است که در سنین پایین مجبور به ازدواج شد و پس از سال‌ها قرار گرفتن در معرض خشونت و آزار و اذیت مردی که با او ازدواج کرده بود، از حق خوددفاعی‌اش استفاده کرد و بهای آن را با جان خود پرداخت.

زنان بی‌شماری که نمی‌توان نامشان را در اینجا ذکر کرد، بر خلاف آنچه هزاران سال آموزش داده می‌شود، رفتند و با دفاع از خود نشان دادند که خشونت سرنوشت آنها نیست. سامارا بازیان و سهیلا آبادی توسط دستگاه قضایی حافظ بقای رژیم آخوندی ایران اعدام شدند، گویی می‌خواهند با اراده زنان تسویه حساب کنند.

امروز رژیم آخوندی فاشیست سعی دارد خواهران شجاع و آزادیخواه ما به نامهای شریفه محمدی و پخشان عزیزی را از ما بگیرد.

رژیم فاشیستی، آخوندی؛ آنها می‌خواهند روحیه قیام "ژن، ژیان، آزادی" که الهام‌بخش زنان ترکیه، کوردستان، خاورمیانه و جهان شد را با احکام اعدام خود از بین ببرند.

«بیایید به خیابان‌ها بیاییم و قدرت خود را نشان دهیم»

آنها می‌خواهند مانع مبارزه همه زنانی شوند که تسلیم رژیم ملا نمی‌شوند، بیعت نمی‌کنند، مقاومت و مبارزه می‌کنند. به عنوان زنانی از ترکیه، کوردستان و خاورمیانه، بیایید به این حملات رژیم فاشیستی آخوندی بگوییم متوقف کنید.

همانطور که با شعار «ژن، ژیان، آزادی» در همه جا با صدا، قدرت و کنش‌های خود در همه جا قدرت خود را در برابر نظام‌های سرمایه‌داری، ارتجاعی و فاشیستی مردانه نشان دادیم، بیایید امروز به خیابان‌ها بیاییم تا هر کجا که هستیم، احکام اعدام را متوقف کنیم.

بیایید با سردادن شعار "ژن، ژیان، آزادی" برای زنده نگه داشتن شریفه محمدی و پخشان عزیزی، قدرت تحول‌آفرین زنان را نشان دهیم. بیایید با قدرتی که از کنش‌های خواهران شجاعی که با خوددفاعی‌شان نشان دادند، دستان خود را به هم گره بزنیم و صداها و قدرت خود را در خیابان‌ها برای مقابله با رژیم ملاهای فاشیست، نظام‌های استعماری، فاشیست مردانه متحد کنیم. خشونت مردانه سرنوشت ما نیست.»