تجمع اعتراضی زنان مقابل پارلمان اقلیم جنوب کردستان

زنان کرد به مناسبت 8 مارس, روز جهانی زن مقابل پارلمان اقلیم جنوب کردستان در شهر هولیر, تجمع کردند. این زنان باردیگر بر آزادی زنان ایزدی که از سوی تبهکاران داعش ربوده شده‌اند, تأکید کردند.

زنان کرد به مناسبت 8 مارس, روز جهانی زن مقابل پارلمان اقلیم جنوب کردستان در شهر هولیر, تجمع کردند. این زنان باردیگر بر آزادی زنان ایزدی که از سوی تبهکاران داعش ربوده شده‌اند, تأکید کردند. در راهپیمایی و تجمع که از سوی جنبش زنان آزاد کردستان و سازمان‌های حقوق زنان سازماندهی شد, صدها زن حضور بهم رساندند.

در راهپیمایی که در شهر هولیر , پایتخت جنوب کردستان برگزار شد, زنان به مقابل پارلمان رسیده و تجمع کردند. سخنرانان این تجمع در مورد هوشیاری ملی و جنسیتی زنان به سخنرانی پرداختند. شماری از مدافعان حقوق زنان هم در این تجمع حضور یافتند. در جریان راهپیمایی وتجمع زنان, شعارهایی با درخواست آزادی زنان سرداده شد.

در بیانیه‌ای مشترک که مقابل پارلمان قرائت شد, خطاب به حکومت و پارلمان جنوب آمده که تمام توان خود را بکار گرفته و زنان ایزدی ربوده شده به دست تبهکاران داعش را آزاد سازند. فعالان زن همچنین خواهان کمک به زنان بی‌بضاعتی شدند که از دست داعش نجات یافته‌اند.