زنان در زندان‌های ترکیه: وضعیت زینب جلالیان هر وجدان بیداری را به لرزه درمی‌آورد

زندانیان عضو حزب زنان آزاد کردستان موسوم به ‘پاژک’ طی نامەای از زندان‌های ترکیه خواهان آزادی زینب جلالیان زندانی سیاسی کرد محبوس در جمهوری اسلامی ایران شدند. آنها همچنین صدور و اجرای حکم اعدام در ایران را محکوم کردەاند.

زندانیان عضو حزب زنان آزاد کردستان موسوم به ‘پاژک’ طی نامەای از زندان‌های ترکیه خواهان آزادی زینب جلالیان زندانی سیاسی کرد محبوس در جمهوری اسلامی ایران شدند. آنها همچنین صدور و اجرای حکم اعدام در ایران را محکوم کردەاند.

کاژین پری به نمایندهی از اعضای حزب آزادی زنان کردستان در زندان‌های ترکیه با انتشار پیامی اعلام کرد که حکومت ایران با توسل به سیاست‌های پلید سعی می کند که زندانیان سیاسی دربند را از بین ببرد از جمله در مورد زینب جلالیان زندانی سیاسی کرد محکوم به حبس ابد چنین رفتاری داشته است.

وی در این پیام با اشاره به اینکه زینب جلالیان به اتهام عضویت در پژاک از هفت سال پیش در زندان بوده و ابتدا به اعدام محکوم شده بود، به تحمل شکنجەهای سنگین در دوران حبس می پردازد و می گوید: “زندانیان پاژک و پ.ک.ک از کمپینی که ‘جامعه زنان آزاد شرق کردستان-کژار’ در مورد خطر نابینایی زینب جلالیان راه اندازی کرده است اعلام حمایت می کنند.”

کاژین پری با اعلام آنکه حکومت ایران با سرکوب و اعدام، سعی در متوقف کردن مبارزات آزادیخواهی کردها دارد، این نوع سیاست‌ها را محکوم کرده و خواهان پایان یافتن تلاش‌های حکومت برای خفه کردن صدای خلق‌ها شده است.

نماینده زندانیان عضو پاژک با یادآوری آنکه در پی افزایش فشارها حکم اعدام زینب جلالیان شکسته شد، بار دیگر به وضعیت وخیم جسمانی وی در زندان جلب توجه می کند و خاطرنشان می کند که مشاهده این وضعیت هر وجدان بیداری را به لرزه درمی آورد چرا که زینب برای دفاع از خلقش به زندان افتاد و در حبس نیز با انجام اعتصاب غذا و تحلیل جسم خویش بر خواستەهایش پافشاری می کند.

وی با اعلام آنکه هر هفته از درون زندان‌ها در این مورد اقدام به مکاتبه و نامەنگاری به سازمان‌های بین المللی حقوق بشر خواهند کرد همچنین تمامی زنان دمکراسی خواه و چپ‌ها و فمینسیت‌های ترکیه را فرامی خواند که اعتراض خویش به وضعیت ضدانسانی زینب جلالیان را بطور رسمی اعلام کنند.