«ما مدیون افکار دموکراتیک رهبر اوجالان هستیم»

کاکشار اورامار اعلام کرد: «امروز می‌بینیم در ایران و جهان صدای ژن، ژیان،‌ آزادی بلند و بلندتر شده است و همه این‌ها را مدیون افکار دمکراتیک رهبر اوجالان هستیم که گفتند زنان هم باید همانند مردها حق زندگی، مبارزه، داشتن حزب و ارتش را داشته باشند.»

کاکشار اورامار فعال سیاسی و روزنامه‌نگار در مصاحبه‌ای با آرین تی‌وی به نقش رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان در پایان‌دادن به مردسالاری در خاورمیانه و جهان و همچنین تأثیرپذیری همه‌ی جهانیان از افکار دمکراتیک ایشان اشاره کرد و اعلام نمود، «همه مدیون افکار دموکراتیک رهبر اوجالان هستیم.»

مشروح مصاحبه‌ی کاکشار اورامار به شرح زیر می‌باشد:

سوال: همانطور که مطلع هستید، دو سال است که انزوای شدیدی بر جناب اوجالان تحمیل شده و حتی به وکلا و خانواده اجازه داده نمی‌شود با ایشان دیدار کنند. ارزیابی شما از این وضعیت چیشت؟

کاکشار اورامار: رفتارهای اینچنینی با یک رهبر آزادیخواه، آنارشیست‌ها و فاشیست‌های دوره هیتلر و موسولینی را به یادمان می‌آورد. هرچند ما در قرنی زندگی می‌کنیم که دنیا گلوبال شده و افکار و فرهنگ‌ها بیشتر به هم نزدیک شده‌اند، ولی در ترکیه فاشیستی تحت رهبری احزاب «حرکت ملی(م.ه.پ)» و «عدالت و توسعه(آ.ک.پ)» متعلق به باغچلی و اردوغان، متأسفانه افکار آزادیخواهانه رهبری مثل جناب اوجالان شنیده شد ولی نتوانستند آن را هضم کنند. اوجالان قبل از اینکه به اسارت گرفته‌ شود،قبل از آن‌که طی یک عملیات تروریستی ربوده و به ترکیه منتقل شود، کار خود را کرده بود. آن‌ها دیر فهمیدند که اوجالان کیست. شاگردان مکتب سیاسی اوجالان سالهای سال است که راه او را ادامه می‌دهند. فلسفه اوجالان حالا جهانی شده و نه‌تنها کوردها و ملل همسایه کوردها، بلکه در کشوری مثل انگلستان بیشترین کتابهایی که خوانده می‌شوند کتابهاییست که اوجالان بر مبنای فلسفه و دیالوگ بین ملیت‌ها نوشته‌ است. چیزی که خیلی مهم است این است که مامی‌دانیم ارکان اساسی زندگی بر اساس فلسفه فیلسوفان بزرگ دنیا بنیاد نهاده شده. از فیلسوفان یونان گرفته تا فیلسوفان آلمان و کشورهای آمریکای لاتین چنین بوده است. در عصر حاضر نیز ما خیلی مدیون افکار دمکراتیک رهبر اوجالان هستیم که بر سیستم پنج‌هزار ساله مردسالاری در خاورمیانه نقطه پایان گذاشته است. هرچند اروپایی‌ها ادعا می‌کنند که سیستم مردسالاری در آنجا وجود ندارد، ولی چنین نیست و علی رغم رنگ و لعابش،  زنان اینجا هم اسیر هستند. من تعدادی از زنان آلمانی را می‌شناسم که شدیدا تحت تأثیر افکار رهبر اوجالان قرارگرفته‌اند. ما همه مدیون ایشان هستیم. در این کنفرانس دوروزه که زنان مشارکت چشمگیری در آن دارند، شاید بی‌عدالتی واضحی رخ داد که کمتر به فلسفه رهبر اوجالان و نقش‌ ایشان در این زمینه اشاره شد. ولی انتقادهایی هم انجام گرفت و کسانی که کورد هم نیستند به نقش اوجالان اشاره کردند. در دنیای کنونی که اسم آن را انسانیت و جامعه دمکراتیک گذاشته‌اند همه مدیون افکار اوجالان هستند چون توانستند در میدان عمل نظریه‌هایشان را پراکتیزه کرده و مقاومت کوبانی ، آمد و سایر شهرها این را به ما نشان داد. امروز می‌بینیم در ایران و جهان صدای ژن، ژیان،‌ آزادی بلند و بلندتر شده است و همه این‌ها را مدیون افکار دمکراتیک رهبر اوجالان هستیم که از سال ۱۹۸۷ با آن دکیومنتی که بعنوان سند وجوددارد، ثابت می‌کند که ایشان بودند که گفتند زنان هم باید همانند مردها و شانه به شانه آنها حق زندگی، مبارزه، داشتن حزب و ارتش را داشته باشند. و ما امروز این تأثیرات را در کوردستان و ایران و سایر کشورهای منطقه می‌بینیم.