پایان دیدارهای هیئت هدک، دم پارتی و دبپ در باشور کوردستان
سفر و دیدارهای هیئت حزب مناطق دموکراتیک (دبپ)، حزب برابری و دموکراسی خلقها (دم پارتی) و کنگره دموکراتیک خلقها (هدک) در اقلیم فدرال باشور کوردستان، پایان یافت.
سفر و دیدارهای هیئت حزب مناطق دموکراتیک (دبپ)، حزب برابری و دموکراسی خلقها (دم پارتی) و کنگره دموکراتیک خلقها (هدک) در اقلیم فدرال باشور کوردستان، پایان یافت.
هیئت مشترک حزب مناطق دموکراتیک (دبپ)، حزب برابری و دموکراسی خلقها (دم پارتی) و کنگره دموکراتیک خلقها (هدک)، در چارجوب «فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک» که روز ۲۷ فوریه از سوی رهبر آپو اعلام شده بود، دیدارهایی را در باشور کوردستان انجام داد.
سخنگوی مشترک هدک مَرال دانِش بشتاش، نمایندگان پارلمانی دم پارتی سَرحَد اَرَن و صالحه آیدَنیز، سخنگوی مشترک کمیسیون دیپلماسی دبپ مراد سارِساچ و نماینده دم پارتی در شهر هَولیر مراد شَن، در این هیئت حضور داشتند.
هیئت مذکور با جنبش متحد اسلامی دیدار و گفتگو کرد. سپس این هیئت رأس ساعت ۱۲:۰۰ در استانداری هولیر با استاندار امید خوشناو دیداری انجام داد. پس از دیدار با استاندار هولیر، با جنبش اسلامی کوردستان، جنبش ملی دموکراتیک کوردستان و اتحاد ملی دموکراتیک کوردستان (یندک) در شهر هولیر دیدار کرد.
در دیدارهای انجام شده طبق روال دیدارهای گذشته، در مورد فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو، چارهیابی دموکراتیک مسئله کورد و نحوه تعامل احزاب باشور کوردستان با این روند، ارزیابی صورت گرفت. هیئت مذکور نظرات و پیشنهادات طرفها درباره این روند را نیز دریافت کرد.
هیئت در دیدارهای انجام شده توقعاتش از احزاب و شخصیتهای سیاسی باشور کوردستان را اعلام و تصریح کرد که باید حمایت بیشتری از این روند انجام شود و بر ضرورت اتحاد ملی کوردها تاکید نمود. هیئت مشترک امروز به سفر خود به هولیر پایان خواهد داد.