جنبش گوران، حزب کمونیست، زحمتکشان، جنبش دموکراتیک خلق کردستان و اتحادیه ملی دمکراتیک کردستان با دفتر نمایندگی حزب دمکراتیک خلقها در اربیل، دیدار کردند.
پنج حزب سیاسی بر حمایت خود از کمپین راه اندازی شده توسط حزب دمکراتیک خلقها برای جمع آوری و ارسال کمک بە زلزله زدگان باکور و روژاوای کوردستان تاکید کردند و از شهروندان خواستند در آن فعالانه شرکت کنند.
ناهیده آرمیش، یکی از اعضای هیئت حزب دمکراتیک خلقها در یک کنفرانس خبری گفت: از همه کسانی که از کمپین ما برای کمک به زلزله زدگان باکور و وژآوای کردستان حمایت میکنند، تشکر میکنیم.
ناهیده آرمیش گفت: کمپین حزب دمکراتیک خلقها ادامه دارد و مایحتاج روزانه شهروندان را به روژاوای کوردستان و کمکهای مادی را به باکور کردستان ارسال خواهیم کرد و از شهروندان باشور کوردستان میخواهیم که با توجه به توان خود در این کمپین شرکت کنند.
کردو صالح به نوبه خود و به نمایندگی از حزب کمونیست، زحمتکشان، جنبش دموکراتیک خلق کوردستان و اتحادیه ملی دمکراتیک کردستان، اعلام کرد که آنها بر حمایت خود از کمپین حزب دمکراتیک خلقها برای کمک به آسیب دیدگان زلزله در باکور و وژاوای کوردستان تاکید کردند.
همچنین وی گفت: ما شرکت در این کارزار را وظیفه خود دانستە و از همه حامیان خود میخواهیم که در این کمپین شرکت کنند.
همچنین شاخوان خالد یکی از رهبران اتحادیه ملی دمکرات کوردستان گفت که شرکت در کمپین کمک رسانی به زلزله زدگان باکور و روژاوای کوردستان یک وظیفه ملی، سرزمینی و مذهبی قلمداد می شود.