تصویر

فراخوان «رهبری آزاد و کوردستان آزاد» در مارسی

در جریان تجمع گسترده در میدان سَنت چارلز شهر مارسی برای آزادی رهبر آپو و کوردستان آزاد فراخوان سازماندهی داده شد.

در شهر مارسی فرانسه با شعار «رهبر آزاد و کوردستان آزاد»، تجمع انجام شد. جوانان کورد و گروه‌های انترناسیونالیست که به پیشاهنگی جوانان کوردستانی عضو Fransa ile Collectif Internationaliste Marseille Kurdistan (CIMK) گردهم آمده بودند، مطالبات خود را مبنی بر «آزادی برای رهبر آپو و کوردستان آزاد» بیان کردند.

نمایندگان جنبش‌های چپ فرانسه از جمله La France Insoumise (LFI) و Jineoloji Provence نیز حمایت خود را از این تجمع اعلام کردند.

«در هر عرصه‌ای سازماندهی خواهیم کرد»

جوانانی که بنرهایی حاوی سخنان رهبر آپو را در دست داشتند، اعلامیه‌هایی به زبان فرانسوی با مضمون معرفی پارادایم دموکراتیک،‌ اکولوژیک و مبتنی بر آزادی زنان ارائه شده از جناب رهبر آپو، توزیع کردند.

در بیانیه‌ای که به نمایندگی از جوانان قرائت گشت، بر ضرورت بازسازی سازماندهی بر مبنای این پارادایم تاکید شده و اعلام شد: «برای مبدل شدن به شاگرد و رفیق شایسته رهبر آپو، در منزل، مدرسه، محل کار و تمامی عرصه‌ها خود را سازماندهی خواهیم کرد.»

مسئولیت جوانان در قبال مانیفست

در این تجمع توجه‌ها به مانیفست صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو جلب شد. جوانان این مانیفست را به عنوان یک نقطه عطف ارزیابی کردند. در این بیانیه اعلام شد که مدرنیته سرمایه‌داری جوانان را به سوی تاریکی فرهنگی سوق داده و برای مقاومت در برابر آسیمیلاسیون جوانان کورد در اروپا، فراخوان داده شد.

«جوانان باید در سازماندهی اجتماعی جای گیرند»

در این تجمع تاکید شد که جوانان با ترویج ذهنیت کمونال در ساختارهای دموکراتیک نقشی تاریخی ایفا کرده و برای مشارکت در مجالس شهر و سازمان‌ها اجتماعی جوانان، فراخوان داده شد.

همبستگی انترناسیونال

نمایندگان LFI و ژنئولوژی نیز اعلام کردند که مبارزات جوانان کورد بر ارزش‌های جهانی متکی است و پیام همبستگی دادند.

تجمع با این فراخوان پایان یافت: «باری دیگر با پویایی جوانان در همبستگی انترناسیونال گردهم آییم؛ رهبری آزاد و کوردستان آزاد و سازماندهی شده را محقق کنیم.»

تجمع جوانان با سرداده شدن شعارهای «زنده‌باد رهبر آپو» و «جوانان فدایی رهبر آپو هستند»، پایان یافت.