کُن-مَد خواستار شرکت در راهپیمایی در کلن شد

کُن-مَد خواستار شرکت در راهپیمایی مرکزی ۱۷ فوریه در شهر کلن آلمان شد که به مناسبت بیست و ششمین سالگرد توطئه بین‌المللی ۱۵ فوریه برگزار می‌شود.

کنفدراسیون کوردستانیان آلمان (کُن-مَد) در خصوص راهپیمایی مرکزی ۱۷ فوریه در شهر کلن که به مناسبت بیست و ششمین سالگرد توطئه بین‌المللی ۱۵ فوریه برگزار می‌شود، بیانیه‌ای منتشر کرد.

در ابتدای این بیانیه، توطئه بین‌المللی ۱۵ فوریه علیه رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و سیستم شکنجه در امرالی محکوم شد.

در این بیانیه آمده است: «هدف اصلی از این انزوای تحمیلی بر رهبر خلق کورد، ادامه و تعمیق سیاست‌های انسداد مسئله کوردستان است. واضح است که ادامه انزوا در امرالی حمله به موجودیت و اراده آزاد مردم کوردستان است و با هدف تکمیل نسل‌کشی کوردها انجام می‌شود.»

کُن-مَد همچنین اعلام کرد که نیروهای توطئه‌گر می‌خواهند رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان را منزوی کرده و ارتباط او را با جامعه قطع کنند و گفت: «اما رهبر آپو با پارادایم ملت دموکراتیک، اکولوژیک و آزادی زنان و همچنین با سیستم کنفدرالیسم در برابر همه مشکلات اجتماعی که متکی بر سیستم قدرت دولت‌گرای مردسالار است، راه‌حلی برای جوامع تحت ستم ابداع کرد و به این ترتیب رهبر آپو به رهبری جهانی و به امید مردم تبدیل شد.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «امروز زنان و مردم جهان با شعار «ژن ژیان آزادی» به دنبال حقوق خود هستند، مبارزه برای آزادی کوردستان به سطح بین‌المللی رسیده است. یک سیستم کنفدرالیسم دموکراتیک ایجاد شده است که نه تنها کوردها، بلکه همه جوامع دیگر مانند اقوام و عقاید نیز آزادی خود را در آن می‌بینند و در آن مشارکت می‌کنند.»

کُن-مَد با یادآوری اینکه بیش از ۳۶ ماه است که از رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان اطلاعی دریافت نشده است، گفت:«درخواست ملاقات وکلا و خانواده رهبری به دلیل «مجازات انضباطی» رد می‌شود. انزوای مطلق بر اراده خلق کورد تحمیل می‌شود. رهبر خلق کورد آخرین بار در ۲۵ مارس ۲۰۲۱ با برادرش مهمت اوجالان تلفنی صحبت کرد، اما تماس خیلی سریع قطع شد.

به عنوان کُن-مَد ، ما از سی‌پی‌تی ، شورای اروپا و سازمان ملل می‌خواهیم که فوراً در این مسئله مداخله کنند و به سیستم شکنجه در امرالی پایان دهند و فورا هیئتی به امرالی بفرستند. سیاست انزوا یک سیاست جنگی و سیاستی است که هدف آن حذف مبارزات دموکراتیک خلق کورد است. تا زمانی که انزوا در امرالی شکسته نشود، مردم کورد از چنگال نسل‌کشی رها نمی‌شوند. برای حل مسئله کوردها، دموکراتیزه شدن ترکیه و خاورمیانه و پایان جنگ، رهبر آپو باید آزاد شود و بتواند این نقش و ماموریت را انجام دهد. اول از همه فدراسیون، شورا و همه ساختارهای ما باید خود را به صورت تخصصی و منظم آماده و سازماندهی کنند.

ما از جامعه کورد و همچنین مردم کورد در آلمان درخواست می‌کنیم، به راهپیمایی تاریخی شهر کلن علیه این بی‌عدالتی بپیوندید. نباید فراموش کرد که سکوت مرگ است، تماشا جرم است.»