راهپیمایی زنان در شهر هامبورگ به مناسبت زادروز رهبر آپو
به پیشاهنگی مجلس زنان روژبین، در شهر هامبورگ آلمان به مناسبت زادروز رهبر آپو راهپیمایی گستردهای انجام شد.
به پیشاهنگی مجلس زنان روژبین، در شهر هامبورگ آلمان به مناسبت زادروز رهبر آپو راهپیمایی گستردهای انجام شد.
جمعیت زیادی با فراخوان مجلس زنان روژبین شهر هامبورگ در Monckebergstraße گردهم آمده و تا میدان Gansemarkt راهپیمایی کردند. تصاویر رهبر آپو، بنری حاوی نوشته «تولد تو میلاد ما است» و پرچمهای جنبش جامعه دموکراتیک (TEV-DEM) و اتحادیه زنان کورد در آلمان (یژک-آلمان)، در دستان راهپیمایان به چشم میخورد. در جریان راهپیمایی پیاپی شعارهای «بدون رهبری زندگی میسر نیست» و «زادروزت مبارک باد رهبر آپو»، سرداده شد.
باید انزوای تحمیلی پایان یابد
پس از رسیدن صفوف راهپیمایی به میدان Gansemarkt، تجمعی انجام شد. روزا ژیان به نمایندگی از مجلس زنان روژبین سخنرانی کرد و ضمن تاکید بر پایان هرچه سریعتر انزوای تحمیلی علیه رهبر آپو، افزود: «ما این فلسفه را زنده نگه خواهیم داشت. بارزترین مصداق آن، روژاوا است. میلیونها نفر از پارادایم رهبری صیانت میکنند.»
وی در ادامه سخنانش گفت: «تا زمانیکه رهبری آزاد نشود، صلح و دموکراسی در ترکیه و خاورمیانه محقق نخواهد شد. چارهیابی با آقای اوجالان میسر است. وی باید فورا آزاد شود.»
حول رهبر آپو متحد خواهیم شد
فرهاد مِردین به نمایندگی از جنبش جوانان انقلابی (تجش) سخنرانی کرد و تولد رهبر آپو را میلادی برای کوردستان دانست. مردین در ادامه سخنانش زنان و جوانان را به گسترش مبارزه در راستای آزادی رهبر آپو فراخواند و افزود: «به عنوان تجش و TEKOJIN، از خط مشی و پارادایم رهبری صیانت میکنیم. این مبارزه برای تمامی خلقهای جهان است.»
راهپیمایی با پخش ترانههایی با مضمون آزادی و انجام رقص و پایکوبی پایان یافت.