تژک-اروپا طی بیانیهای مکتوب به تصمیمات پرونده کوبانی واکنش نشان داد و گفت: «پرونده کوبانی برای پنهان کردن جرایم و جنایتهای قتلعامگرانه علیه خلق کورد و حملات اشغالگرانه ضد شنگال و روژاوا که با همکاری آکپ-داعش انجام شد، صورت گرفته است. در عینحال برای این مورد خواستند که نسلکشی غیرنظامیان که مورخ ۷-۸ اکتبر انجام شده بود را نیز پنهان کنند و از دادگاهی شدنش در عرصه ملی-بینالمللی جلوگیری کنند. با پرونده کوبانی و با جرمانگاری و پاکسازی سیاست دمکراتیک خواستند هرکسی که از این مقاومت حمایت کرده است را مجازات کنند.»
در ادامه این بیانیه گفته شده است: «بدلیل اینکه علیه حملات داعش با مقاومت ۷-۸ اکتبر خلق در باکور کوردستان که هدفش پشتیبانی از خلق در روژاوای کوردستان بود، روبرو شده و از آن حملات جلوگیری به عمل آمد، جلوگیری از نقشههای اشغالگرانه و قتلعامگرایانه آکپ و داعش این کار نقشی مهمی را ایفا کرد.»
حکومت فاشیست آکپ-مهپ که نقشههای نئو-عثمانی را به اجرا درآورده است، با بنا کردن داعش که وحشیترین سازمان تروریستی جهان است، جنایات جنگی بسیار انجام دادند. اما خلق کورد و دوستانشان بخصوص زنان در پیرامون مقاومت کوبانی مقاومتی عظیم را آفریدند و یک پیروزی معظم را بدست آوردند. مقاومت کوبانی، آکپ-داعش شکست داد و از حملات قتلعامگرایانه عیله خلق کورد نیز مانع به عمل آورد.
حکومت فاشیست آکپ-مهپ موجودیت خود را براساس نابودی خلق کورد بنیان نهاده است. اما با مقاومت کوبانی عیان شد که این کار امکانپذیر نیست.
نتیجهای که از پرونده کوبانی بدست آمد یکبار به نسلکشی و نیستانگاری عدالت مبدل شد. یکبار دیگر نشان داد که در ترکیه حقوق به اسباب بازی حکومت فاشیستی آکپ-مهپ و دادگاه نیز به صحنه تئاتر و نمایشش مبدل شده است.
ما جنبش زنان کورد در اروپا، نتایج پرونده کوبانی را محکوم میکنیم و با روح مقاومت کوبانی تصمیمات ناحق، ناعادلانه و غیرمشروع حکومت فاشیستی را به رسمیت نمیشناسیم. زنان و خلق کورد علیه این حکومت فاشیست، مقاومت خود را گسترش خواهند داد. باید فراموش نکرد که مبارزه و جنگ آزادی ما علیه سلطهگری آکپ-مهپ این نظام انزوا را شکست خواهد داد و آزادی رهبر آپو را عملی خواهد ساخت.
بر این اساس، ما هرکسی که طرفدار دمکراسی، عدالت، ارزشهای انسانی است و به ویژه زنان را فرا میخوانیم که از مقاومت کوبانی صیانت کنند، از خط مقاومت زنان علیه داعش را دفاع کنند. ما تمام نهادهای بینالمللی را فرا میخوانیم که وظایف خود را عملی کنند و علیه این اعمال موضعگیری کنند.»