5 نظامی رژیم سوری در محله کُردنشین شیخ‌مقصود حلب کشته‌شدند

5 نظامی رژیم سوری در محله کُردنشین شیخ‌مقصود حلب کشته‌شدند

در محله کردنشین شیخ‌مقصود حلب, میان نیروهای رژیم سوری و مبارزان «واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ» درگیری روی داد. بر اثر این درگیری‌ها 5 نظامی رژیم سوری کشته و 4 تن هم زخمی شدند.

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی ی.پ.گ در این مورد اطلاعیه‌ای صادر کرد و گفت که روز گذشته نیروهای رژیم سوریه خواستند وارد نقاط «اوارد و مخصلت جزیر» در محله کردنشین شیخ‌مقصود شوند. در اطلاعیه آمده که مبارزان ی.پ.گ هم به مقاومت با نظامیان بعثی پرداخته‌اند و درگیری شدیدی روی داده است. همچنین می‌افزاید که 5 نظامی رژیم کشته و 4 تن هم زخمی‌شده‌اند و در نهایت نیروهای رژیم بعثی ناچار به عقب‌نشینی شده‌اند.

ی.پ.گ همچنین گفت که پس از خاتمه درگیری‌ها, توپخانه ارتش سوری مرکز «جیش‌الشبی» و «محلب» در محله شیخ‌مقصود را توپباران کرده و درگیری‌هایی متفرق هم روی داده است.

در خاتمه تأکید شده که نیروی ی.پ.گ اجازه نخواهد داد هیچ قدرت و نیرویی دستاوردهای ملت‌کرد را مورد حمله قرار دهد.