باهنر: روحانی یک هفته پیش از انتخابات به رهبری نامه نوشت
باهنر: روحانی یک هفته پیش از انتخابات به رهبری نامه نوشت
باهنر: روحانی یک هفته پیش از انتخابات به رهبری نامه نوشت
محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس شورای اسلامی، میگوید که حسن روحانی، پیروز انتخابات یازدهم ریاستجمهوری، حدود یک هفته پیش از انتخابات نامهای به رهبر جمهوری اسلامی فرستاده و در آن بر «مطیع و همراه» بودن خود تاکید کرده است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای باهنر که روز شنبه در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین سخن میگفت گفت: «آقای روحانی ۷-۸ روز قبل از برگزاری انتخابات نامهای خطاب به رهبر ایران نوشته بودند و تکرار کرده بودند که ما همواره مطیع و همراه بودهایم و اکنون نیز همراه هستیم.»
خبرگزاری تسنیم نیز در این خصوص از قول باهنر نوشت که «روحانی ۷-۸ روز قبل از انتخابات نامهای به رهبر معظم انقلاب نوشته روی آرمانهای نظام تاکید کرد و گفت که همیشه همراه نظام بوده و در حال حاضر نیز همراه نظام است.»
نایب رییس مجلس افزود: «روحانی آدمی نیست که از سیاستهای کلی نظام تخطی و عدول کند و نباید در این زمینه نگران بود، چراکه او کسی نیست که به دنبال این بحثها و مسائل باشد.»
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا باهنر در بخش دیگری از سخنانش گفت که «امروز تحلیلی از بنیصدر دیدم که در آن گفته بود، عجیب است نظام جمهوری اسلامی تندروی را از اصلاحطلبان و خاتمی گرفته و به میانهرویی مانند روحانی تبدیل کرده است.»
باهنر در این مورد با اشاره به این تحلیل ابوالحسن بنیصدر، از روسای جمهور پیشین ایران، افزود: «من آقای روحانی را اصلاحطلب نمیدانم. البته صددرصد اصولگرا نیز نیست.»