دم پارتی دیدارهای خود در روسیه را به پایان رساند

دم پارتی دیدارهای خود را با مقامات و نهادهای مختلف در روسیه به پایان رساند.

دفتر مطبوعاتی دم پارتی در این باره گفت: «هیئت ما متشکل از ابرو گونای سخنگوی مشترک کمیسیون روابط خارجی، مهمت روشتو تیریاکی معاون روسای مشترک هیئت مدیران محلی دموکراتیک، ساروخان اولوچ سخنگوی مشترک کمیسیون اقتصاد و گلستان کیلیچ کوچ ییگیت نایب رئیس فراکسیون دم پارتی دیدارهای خود را در روسیه به پایان رساند.»

بر اساس این بیانیه، هیئت در آخرین دیدار خود به ابتکار مؤسسه مطالعات شرقی آکادمی علوم روسیه، نشستی با کارشناسان و دانشگاهیان برگزار کرد.

اعلام شد که در این دیدار، تحولات ترکیه و منطقه، روابط روسیه و ترکیه و مسائل مربوط به هویت اتنیکی و مذهبی در چارچوب پویایی‌های منطقه‌ای در خاورمیانه مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین، پیشنهادات دم پارتی برای حل این مشکلات با شرکت‌کنندگان به اشتراک گذاشته شد.

همچنین اعلام شد که هیئت از مؤسسه مطالعات کوردی نیز بازدید کرده و در مورد فعالیت‌های آن اطلاعاتی کسب کرده است.