خبر فوری: هیئت دم پارتی به سوی امرالی حرکت کرد

‎دستگاه قضایی به دفتر حقوقی آ.ک.پ/م.ه.پ تبدیل شده است

کسکین بایندر ریاست مشترک حزب مناطق دمکراتیک در خصوص ادعانامه صادر شده برای تعطیلی حزب دمکراتیک خلق‌ها اظهار داشت: دستگاه قضایی به دفتر حقوق آ.ک.پ/م.ه.پ تبدیل شده است.

کسکین بایندر ریاست مشترک حزب مناطق دمکراتیک در رابطه ادعانامه دادستانی برای تعطیلی حزب دمکراتیک خلق‌ها و نیز لغو مصونیت پارلمانی نماینده این حزب، فاروق گرگری‌اوغلو اظهار داشت: از سال ۲۰۱۵ تا کنون حاکمیت در مقابل حزب دمکراتیک خلق‌ها طرح‌های خود را برای محدودکردن و نابودی ادامه می‌دهد و در این باره افزود: آخرین بار در ۱۷ مارس طبق دستورات دستگاه قضایی مصونیت پارلمانی عمر فاروق گرگری‌اوغلو نماینده کوجالی از حزب دمکراتیک خلق‌ها لغو شد و بعد از آن پرونده‌ای برای تعطیلی حزب دمکراتیک خلق‌ها گشوده شد. این اقدامات در واقع هدیه‌ای به م.ه.پ هستند، با این کار در آستانه برگزاری کنگره م.ه.پ، باخچلی را در موقعیتی برتر می‌دهند و همزمان دست زدن به این اقدام نیز به عنوان نابودی جنیش سیاسی کورد و سیاست دمکراتیک به شمار می‌رود. هدف قرار دادن سیاستمداران فعال در جنبش سیاسی کورد، آشکارا نشان می‌دهد که کورد هدف حاکمیت آ.ک.پ/م.ه.پ قرار گرفته است.

دفتر حقوقی حاکمیت

بایندر خاطرنشان ساخت که حاکمیت حزب دمکراتیک خلق‌ها را هدف قرار داده و پرونده ان را نیز سریعا گشوده است. اکنون دستگاه قضایی به جای آنکه محلی برای عدالت و برابری خلق‌ها به شمار رود، بر اساس مقاصد و نیات آ.ک.پ/م.ه.پ عمل کرده و در این باره افزود: دستگاه قضایی به دفتر حقوقی آ.ک.پ/م.ه.پ تبدیل شده است.

در بخش دیگری از اظهارات خود بایندر با لغو مصونیت پارلمانی دکتر فاروق گرگری‌اوغلو اشاره کرده و گفت: هم احزاب گروه دمکراسی و احزاب خارج از این گروه اعتراض خود را نسبت به این مسئله نشان داده‌اند.

بایندر در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص افکار عمومی ترکیه نیز گفت در مجموع جامعه ترکیه در مقابل حملات روی داده علیه حزب دمکراتیک خلق‌ها هیچگونه واکنشی از خود نشان داده و افزود: به رغم این جهت‌گیری کلی، اپوزیسیون و برخی از نهادهای جامعه مدنی ترکیه در این باره اعلام موضع کرده‌اند. اما جامعه بین‌المللی نسبت به اقدامات آ.ک.پ/م.ه.پ اعلام موضع نموده است. البته این اقدامات نیز در کل موضع ما را تقویت می‌کند. آنها با اجرای عملیات نابودی نشان می‌دهند که در داخل کشور صرفا این دو حزب هستند که در چنین سطحی دست به این اقدامات زده‌اند. می‌توان مشاهده کرد که آ.ک.پ/م.ه.پ به منظور تداوم حاکمیت و قدتر خود حزب دمکراتیک خلقها را هدف قرار داده‌اند. حزب مناطق دمکراتیک بخشی از حزب دمکراتیک خلق‌هاست و در مقابل این اقدامات، چه در حوزه سراسری و چه در حوزه بین‌المللی از حزب دمکراتیک خلقها حمایت می‌کند.

بقای حاکمیت اقتدارگرا چندان ادامه نخواهد یافت

بایندر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما مبارزه خود را بدون وقفه تقویت کرده‌ایم. البته هدف این حملات علیه حزب دمکراتیک خلق‌ها اینست که بر مبارزه مداوم ما ضربه وارد شود. با دست زدن به چنین اقداماتی، به جای پرداختن به موضوعات اصلی کشور، تلاش می‌کنند توجهات خلق را از موضوعات اصلی منحرف کنند. زیرا این کشور در حوزه اقتصادی و سیاسی با بحران مواجه است. اقتدار آ.ک.پ/م.ه.پ به جای آنکه مسائل و مشکلات را حل کند، بالعکس تلاش می‌کند تا کاملا صورت مسئله را پاک کند. اما این حملات نمی‌توانند به بقای حاکمیت آ.ک.پ/م.ه.پ کمک کنند.

تجربه ۳۰ ساله

بایندر در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان ساخت که تعطیلی حزب دمکراتیک خلق‌ها باعث می‌شود که حاکمیت ناگزیر به برگزاری انتخابات زودرس شود. اما از طرف دیگر حزب دمکراتیک خلق‌ها از تجربه‌ای ۳۰ ساله برخوردار است و در صورت برگزاری انتخابات زودرس، احتمال دارد که این انتخابات بدون حضور حزب دمکراتیک خلق‌ها برگزار شود. اما ساختار این حزب و دوستان و اعضای موتلف این حزب در میدان حضور داشته و ما برای چنین موقعیتی بدیل داریم. حزب دمکراتیک خلق‌ها برای تمامی سناریوهای ممکن امادگی داشته و در این رابطه از تجربه‌ای ۳۰ ساله برخوردار است.

بایندر در خصوص طرحی برای ممنوعیت ۶۸۷ سیاستمدار از حضور در حوزه سیاسی نیز اعلام کرد که این اقدام نیز تلاشی بیهوده است و در این باره گفت: احتمال دارد که نزدیک به ۶۸۷ نفر از رفقای ما با چنین ممنوعیتی مواجه شوند، اما اطمینان داشته باشید که بلافاصله به جای این عده، ۶ هزار نفر از رفقای ما مسیر آنان را ادامه می‌دهند. وی در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص عملیات صورت گرفته علیه حزب دمکراتیک خلق‌ها و نیروهای دمکراسی گفت: این اقدامات باعث وقوع فاجعه‌ای بزرگ در ترکیه شده و از تمامی افراد با حمیت و وجدان، سازمان‌های جامعه مدنی درخواست کرد تا از حزب دمکراتیک خلق‌ها حمایت کنند.