ریاست شورای رهبری «کنفدرالیسم جوامع کردستان, ک.ج.ک» به مناسبت 34امین سالگرد قتلعام مرعش و روبوسکی پیامی منتشر و قتلعام کردها توسط دولت ترکیه را محکوم ساخت. همچنین خواستار شرکت گسترده شهروندان کرد در راهپیماییهای اعتراضی علیه دولت «اشغالگر» ترکیه شد.
پیام ک.ج.ک در خصوص سیو چهارمین سالگرد قتلعام مرعش در شمال کردستا:
«در ترکیه جنبش چپ ترکیه را در تنگنا قرار میداد و در سال 1978 هم جنبش آزادیخواهی کردستان ظهور کرد, دولت ترک در ماه دسامبر علیه خلق کرد, بویژه علویهای طرفدار جنبش ما قتلعام شدند. ما باردیگر در 34امین سالگرد این قتلعام, ضمن محکوم ساختن عملکردها وحشیانه و اشغالگرانه دولت ترکیه, یاد و خاطره همه شهدای آن قتلعام را گرامی میداریم.
سیستم اقتدار ترکیه مدام تلاش کرده این قتلعام را نوعی اختلاف میان «علویها و سنیها» نشان دهد, اما در حقیقت چنین نیست. این قتلعام برای ارعاب مردم و جنبش آزادیخواهی کردستان بود که تازه ظهور کرده بود. همچنین پیامی بود برای کردهای علوی تا باردیگر علیه سیستم قدرتطلب حاکم قیام نکنند. چه بسا فاصله زمانی میان تأسیس پ.ک.ک و قتلعام مرعش صرفا یک ماه است و این قتلعام یک امر تصادفی نبود. خلقما تاکنون به تهدیدات اشغالگران گوش فرا ندادهاند و مبارزات آزادیخواهانه خود را تداوم بخشیدهاند.
درحالی که جنبش مبارزاتی ما در مناطقی از قبیل مرعش, دیلوک, سمسور, ملاتیه و دیگر شهرها گسترش مییافت دولت ترکیه دست به این قتلعام زد. سیاست دولت این بود که ساکنان مناطق مرزی را به ترک مبدل سازند. می خواستند کردها را در درون سیستم دولت ـ ملت استحاله نمایند. حتی میگفتند اگر نشد, باید حداقل کردها را مرعوب نمایند. از سیاست تخلیه مناطق کردنشین از خلقکرد, پیروی میکردند. کردها را ناچار به کوچ و پناهندگی کردند.
علیرغم گذشت 34 سال از قتلعام مرعش, اما هنوز عاملان کشتار را دادگاهی نکردهاند. هماکنون دولت اردوغان و حزبش تلاش میکنند که عاملان این قتلعامها در کردستان افشا نشوند و برای همین است که تحمل هیگونه تظاهرات اعتراضی را ندارد. این دولت از عاملات جنایت حمایت میکند.
ترور جوانان کرد, جدیدترین مأموریت پلیسهای مخفی است
ریاست شورای رهبری ک.ج.ک ضمن اشاره به ترور و قتل جوانان کرد توسط پلیس ترکیه می گوید:«سیستم اشغالگر تلاش میکند با توسل به راهکارهای مختلف جنگ ویژه جوانان کرد را به انحراف بکشاند. حتی آنها را بازداشت و شکنجه میکند, برخیها را در خیابانها به قتل میرساند. قتل «اوغور کایماز, شرزان کورد و آیدن اردم از نمونههای بارزی هستند که توسط پلیس مخفی ترکیه به قتل رسانده شدهاند. در چنین وقایعی هم مأموران پلیس را محاکمه و مجازات نمی کنند. زیرا از اساسیترین مأموریتهای پنهانی پلیس کشتن جوانان کرد است.
چند روز پیش در شهر آمد «اوزگور آردا» جوان کرد, توسط پلیس از پشت مورد هدف قرار گرفته و به قتل رسید. این سیاست تداوم سیاستهای قتلعام و اشغالگری است.
در خاتمه از همه خلقکرد میخواهیم که هرچه نیرومندانهتر در مبارزات حسابخواهی علیه دولت اشغالگر ترکیه حضور یابند. باید قتل جوانان بیگناه مان توسط پلیس ترکیه را محکوم سازند. نمونه بارز این قتلعام , قتلعام روبوسکی است که طی آن 34 جوان و شهروند کرد قتلعام شدند.»