گرامیداشت یاد و خاطره 3 زن سیاستمدار کرد در روز چهلم جانباختنشان

گرامیداشت یاد و خاطره 3 زن سیاستمدار کرد در روز چهلم جانباختنشان

سکینه جانسز, فیدان دوغان و لیلا شایله‌مز, سه زن سیاستمدار کرد که در 9 ژانویه در پاریس ترور شدند, در چهلمین روز جانباختنشان یاد و خاطره‌شان در شهرهای برلین آلمان و دنهاگ هلند طی مراسم‌هایی گرامی داشته شد. «اسماعیل جانسز» پدر سکینه جانسز گفت:«ما همچنان سربلندیم, ما به مبارزه‌گری سکینه افتخار می‌کنیم».

در روز 9 ژانویه در پاریس پایتخت فرانسه «سکینه جانسز, از بنیانگذاران پ.ک.ک» , «فیدان دوغان نماینده کنگره ملی کردستان در عرصه دیپلماسی» و «لیلا شایله‌مز عضو جنبش جوانان» در شهر پاریس ترور شدند. هم‌اکنون 40 روز از قتل‌عام آن سه زن سیاستمدار کرد می‌گذرد که به مناسبت گرامی‌داشت یاد و خاطره آنها در روز چهلم, مراسم‌هایی در شهر برلین آلمان و دنهاگ هلند برگزار شد.

مراسمی به این منظور در شهر برلین آلمان برگزار کردید که صدها تن از شهروندان در آن حضور یافتند. در سالن مراسم در کنار پوسترهای «سکینه جانسز, فیدان دوغان و لیلا شایله‌مز» پوسترهای 4 میهن‌دوست کرد هم که در 15 فوریه 1999 مقابل سفارت اسرائیل در برلین جان خود را از دست دادند, نصب شد. در این مراسم همچنین توطئه بین‌المللی علیه رهبر ملت کرد, عبدالله اوجالان, محکوم گردانده شد و یاد و خاطره هر چهار جوان کرد که مقابل سفارت اسرائیل مورد هدف گلوله قرار گرفتند, گرامی داشته شد.

مراسم گرامی‌داشت سه زن کرد در دنهاگ

همچنین در شهر دنهاگ هلند هم مراسمی به منظور گرامیداشت یاد و خاطره سه زن سیاستمدار کرد در روز چهلم آنها گرامی‌داشته شد. دیلک کورت, عضو گروه نخست صلح که به ترکیه رفت, گفت:«دیگر پاریس برای ما شهر خون و خونریزی است». وی گفت که نه تنها کردها بلکه ملت‌هایی دیگر در ترکیه و اروپا هم به صاحبداری از سه زن جانباخته کرد پرداخته‌اند.

شماری از نمایندگان «کنگره ملی کردستان» , «فدراسیون علویان دموکراتیک» و سازمان‌هایی دیگر در این مراسم‌ حضور یافتند.