خانوادههای مفقودین خواستار مواجهه با نسلکشی ارامنه شدند
در شهرهای جولمرگ، آمد، الح و ازمیر، خانوادههای مفقودین گرد هم آمدند و با اشاره به نسلکشی ارامنه در ۲۴ آوریل، خواستار مواجهه با آن شدند.
در شهرهای جولمرگ، آمد، الح و ازمیر، خانوادههای مفقودین گرد هم آمدند و با اشاره به نسلکشی ارامنه در ۲۴ آوریل، خواستار مواجهه با آن شدند.
خانوادههای مفقودین و انجمن حقوق بشر با خواستهی «بگذارید مفقودین پیدا شوند، عاملان محاکمه شوند» در شهرهای جولمرگ، آمد، الح و ازمیر تجمعاتی برگزار کردند.
آمد
خانوادههای مفقودین در تجمع هفتگی ۸۴۶ خود در مقابل بنای یادبود حقوق بشر در پارک کوشویولو گرد هم آمدند و به مناسبت صد و دهمین سالگرد نسلکشی ارامنه در ۲۴ آوریل ۱۹۱۵، خواستار روشن شدن سرنوشت روشنفکران ارمنی مفقود شده، به ویژه شاعر تانیل واروژان، شدند.
علی احسان دمیرتاش، عضو کمیسیون زندانهای شعبهی آمد انجمن حقوق بشر، در این تجمع سخنرانی کرد و داستان تانیل واروژان را خواند.
دمیرتاش اظهار داشت که تانیل واروژان ۳۱ ساله و پدر سه فرزند، شب ۲۴ آوریل ۱۹۱۵ از خانهاش بازداشت و در نتیجهی کمین نیروهای دولتی در آنکارا به همراه ۴ تن از دوستانش به قتل رسید.
این بیانیه با تحصن به پایان رسید.
الح
در الح نیز فعالان در تجمع هفتگی ۶۸۲ خود در مقابل بنای یادبود حقوق بشر در خیابان گلستان گرد هم آمدند و پیگیر سرنوشت علی احسان داغلی شدند که در ۴ آوریل ۱۹۹۵ در حین بازداشت ناپدید شد.
داستان داغلی توسط رزان بایتار، مدیر شعبهی الح انجمن حقوق بشر، خوانده شد. رزان بایتار اظهار داشت که از زمان بازداشت علی احسان داغلی در ۴ آوریل ۱۹۹۵، هیچ خبری از او در دست نیست و تاکید کرد که به مبارزه برای یافتن مفقودین ادامه خواهند داد.
این بیانیه با تحصن به پایان رسید.
جولمرگ
در جولمرگ نیز انجمن حقوق بشر و خانوادههای مفقودین در تجمع هفتگی ۱۷۲ خود در خیابان هنر در منطقهی گَوَر گرد هم آمدند. در این تجمع، عکسهای مفقودین حمل شد و افراد زیادی در آن شرکت کردند. در تجمع این هفته، برای عدالت در مورد ولات شدال، اسماعیل شدال و سیبل شدال که در ۲۵ آوریل ۲۰۰۰ به قتل رسیدند، درخواست شد.
داستان مفقودین توسط اوزان آکباش، عضو انجمن حقوق بشر، خوانده شد و آکباش خواستار مبارزه شد.
ازمیر
در ازمیر نیز تجمع برای مفقودین که هر دو هفته یک بار برگزار میشود، این هفته در مقابل ساختمان سابق سومربانک در منطقهی کوناک برگزار شد. در این تجمع، بنرهایی با نوشتههای «مفقودین وجداناند، از آنها محافظت کنید» و «عاملان مشخص هستند، مفقودین کجایند» باز شد و فعالان توجه را به نسلکشی ارامنه در ۲۴ آوریل ۱۹۱۵ جلب کردند.
متن بیانیه توسط جانر جانلی، مدیر شعبهی ازمیر انجمن حقوق بشر، خوانده شد و جانلی خواستار مواجهه با نسلکشی ارامنه شد.
این بیانیه پس از تحصن به پایان رسید.