عملیات و پست‌های ایست و بازرسی نیروهای گریلا در شمال کردستان

عملیات و پست‌های ایست و بازرسی نیروهای گریلا در شمال کردستان

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق در رابطه با عملیات نیروهای گریلا در شهرهای وان،‌ بازید، تاتوان و گور اطلاعیه‌ای را صادر کرد.

در این اطلاعیه ذکر شده است: "نیروهای گریلا در تاریخ 18 سپتامبر ساعت 20:30 علیه یک محل اجرای پروژه‌های دولتی که در حال ساخت جاده‌ها برای استفاده نظامی می‌باشند در منطقه تاتوان از توابع استان بدلیس، عملیاتی را انجام دادند. در نتیجه این عملیات 8 دستگاه ماشین آلات این شرکت را به آتش کشیده و به کارکنان این شرکت هشدار داده شده است.

نیروهای گریلا همچنین در تاریخ 18 سپتامبر ساعت19:40 در شهرستان بازید از توابع استان آگری علیه یک محل اجرای پروژه‌های دولتی که در امر ساخت و ساز جاده‌ها به منظور استفاده نظامی کار می‌کنند، عملیاتی را انجام دادند. نیروهای گریلا در این عملیات یک قبضه اسلحه کلاشینکف متعلق به مزدوران محلی که نگهبانی از این مکان را بر عهده دارند را به غنیمت گرفته و برای کارکنان در این کارگاه جلسه‌ای را برگزار کرده‌اند".

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق در ادامه این اطلاعیه خود اظهار داشت: "در این عملیات همچنین 27 دستگاه خودرو و ماشین‌آلات این شرکت، 2 تانکر، 2 تخت‌خواب، 2 دستگاه تلویزیون،‌ یک کامپیوتر، یک دستگاه فوتوکپی، 2 دستگاه بی‌سیم و یک تفنگ را تخریب کردند. بعد از این عملیات میان نیروهای گریلا و سربازان ارتش در ساعت 22:45 در منطقه تپه‌روز نبردی روی داده است. زمانی که نتایج این درگیری مشخص شد به اطلاع عموم خواهد رسید".

پست ایست و بازرسی نیروهای گریلا در گور

در ادامه این اطلاعیه ذکر شده است که نیروهای گریلا در تاریخ 18 سپتامبر ساعت 12:00 الی 18:00 به وقت محلی در جاده میان شهر‌های گور و اورمار از توابع استان جولمرگ پست ایست و بازرسی دایر کرده‌اند. در ادامه بیان شد: "نیروهای گریلا در این عملیات مدارک شناسایی شهروندان را مورد کنترل قرار داده و در رابطه با رویدادهای منطقه برای شهروندان سخنرانی انجام گرفته است. هلیکوپترهای ارتش استعمارگر ترک بعد از این عملیات در ساعت 20:00 به مدت نیم ساعت مناطق عملیاتی را به شدت بمباران کردند".