مرگ یک زندانی سیاسی/ فشار و شکنجه زندانیان را به مرگ سوق می‌دهد

مرگ یک زندانی سیاسی/ فشار و شکنجه زندانیان را به مرگ سوق می‌دهد

 یک زندانی سیاسی به‌ نام افشین اسانلو، در زندان رجایی شهر، بر اثر فشار بیش از حد ، دچار سکته‌ قلبی شد و جان خود را از دست داد.همچنین زندانی  سیاسی دیگری نیز در زندان اوین در آستانه‌ فلج شدن قرار دارد .

به‌ گزارش مجموعه‌ فعالان حقوق بشر در ایران ، 30 خرداد روز پنج شنبه‌ ، افشین اسانلو عضو هیأت موسسه‌ سندیکای رانندگان ، دچار حمله‌ قلبی شد و پس از انتقال به‌ بیمارستان جان خود را از دست داد.

 افشین اسانلو 42 ساله و از فعالین کارگری بود که از چند سال پیش دستگیر و پس از تحمل شکنجه های سنگین در بازداشتگاههای وزارت اطلاعات به زندان رجایی شهر  کرج منتقل شد.

 فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران از گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد خواسته اند برای بررسی علی جان باختن این فعال کارگری در زندان ایران یک کمیته حقیقت یاف تشکیل دهد .

 از سوی دیگر در زندان اوین تهران نیز احتمال معلولیت یک زندانی سیاسی وجود دارد که تحت درمان قرار نمی گیرد.

علیرضا احمدی که از در رفتگی لگن پا رنج میبرد، در آستانه فلج شدن قرار گرفته . به گزارش هرانا ، مسئولان تا کنون هیچ گونه‌ توجهی به‌ احتمال فلج شدن وی نشان نداده اند .

 زندانیان سیاسی و فعالین کارگری بدلیل فشارهای جسمی و روحی که بازجویان وزارت اطلاعات علیه آنها بکار می برند دچار بیماریهای مرموزی می شوند و به دلیل عدم درمان به موقع ، توسط وزارت اطلاعات تدریجا به سوی مرگ سوق داده می شوند.