امروز 15 آگوست بیست وهشتمین سالگرد دوباره زیستن خلق کرد است

امروز 15 آگوست بیست وهشتمین سالگرد دوباره زیستن خلق کرد است

امروز 15 آگوست است روزی که ‌در تاریخ قیام خلق کرد از اهمیت خاصی برخوردار است.28 سال پیش در چنین روزی اولین عملیات نظامی علیه ‌ارتش ترکیه به ‌فرماندهی ماحصوم کورکماز انجام گرفت و این عملیات یک تحول تاریخی را برای خلق کرد به‌ همراه ‌داشت.

15 آگوست در تاریخ مبارزات خلق کرد از جایگاه‌ ویژه‌ای برخوردار است.این روز به ‌معنای رد سیاست امحا و نابودی بود که ‌70 سال از سوی حکومت ترکیه‌ علیه‌ خلق کرد انجام می گرفت.

عملیات 15 آگوست سال 1984 که‌ در منطقه‌ دیهی از توابع سرت انجام گرفت ، تحولات سیاسی، نظامی، اجتماعی و فرهنگی بزرگی به‌ همراه ‌داشت.

از آن روز به‌ بعد خلق کرد در شمال کردستان برای بدست آوردن آزادی و ایستادگی در برابر هر نوع سیاست اشغالگری حکومت ترکیه‌ دست به ‌مبارزه‌ نظامی زد.

این مبارزات امروز نیزاز سوی هزاران تن از جوانان کرد در کوهستانهای کردستان ادامه‌ دارد ، و کردستانیان هر سال این روز را بعنو‌ان روز رستاخیز خلق کرد جشن میگیرند.