مریوان/ اخراج شماری از دانش‌آموزان دختر توسط اداره آموزش و پرورش

مریوان/ اخراج شماری از دانش‌آموزان دختر توسط اداره آموزش و پرورش

تعدادی از دانش‌آموزان دختر یک مدرسه در شهرستان مریوان صرفا بخاطر عدم پرداخت مقداری وجه‌نقد به مدرسه, اخراج شدند.

به گزارش کردستان میدیا, اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان شماری از دانش‌آموزان دختر را صرفا به دلیل عدم پرداخت مقادیری وجه نقد به مدرسه, اخراج کرد.

یکی از مسئولین مدرسه «فاطمه‌الزهرا» در شهرستان مریوان از هریک از دانش‌آموزان خواسته که 100 هزار تومان به مدرسه پرداخت کنند, اما بسیاری از دانش‌آموزان به دلیل نداری و عدم پرداخت این وجه نقد, توسط اداره آموزش و پروش آن شهر اخراج شده‌اند.

مدرسه فاطمه‌الزهرا ویژه دانش‌آموزانی است که از روستاهای حومه شهر مریوان به منظور ادامه تحصیل به آن شهر رو می‌کنند و به مدت 9 ماه در آن مدرسه شبانه‌روزی می‌مانند.

این درحالی است که مسئولان آن مدرسه دانش‌آموزان را تحت فشار قرار می‌دهند تا آن مقدار پول را پرداخت کنند.

بنا به گزارش شاهدان عینی, بیش از 40 دانش‌آموز دختر به دلیل عدم پرداخت این وجه نقد, از ادامه تحصیل منع شده‌اند.