نمایندگی احزاب کُردها در غرب کردستان خواستار آزادی اوجالان شدند

نمایندگی احزاب کُردها در غرب کردستان خواستار آزادی اوجالان شدند

کمیته برگزارکننده کمپین جمع‌آوری امضا برای ازادی اوجالان با نمایندگان احزاب کرد غرب کردستان در نمایندگی‌های آن احزاب در شهر سلیمانی دیداری انجام دادند. نمایندگان حزب چپ دموکراتیک کردها در سوریه, حزب چپ کردهای سوریه خواهان آزادی اوجالان و زندانیان سیاسی شدند.

«علی معروف, عبدالوهاب  و زارا» از اعضای کمیته برگزارکننده کمپین در چارچوب کمپین امضا در شهر سلیمانی با نمایندگان احزاب غرب کردستان دیدار انجام دادند. نمایندگان هر سه حزب غرب کردستان کمپین را امضا کرده و خواهان آزادی اوجالان و زندانیان سیاسی کرد شدند.

«شلال گدو» نماینده حزب چپ دموکرات کردهای سوریه کمپین آزادی اوجالان را امضا کرد و دیدگاه‌های خود در مورد مرحله کنونی را برزبان راند. وی گفت:«من این کمپین را که برای ازادی جناب اوجالان آغاز شده امضا می‌کنم و بایستی هر کردی با احساس مسئولیت ملی در آن سهیم شود. زیرا آزادی جناب اوجالان تنها به خلق‌کرد بلکه برای تمامی خلق‌های خاورمیانه مفید است. من هم برای آزادی جناب اوجالان کمپین را امضا می‌کنم و امیدوارم هرچه زودتر آزاد شوند».

«فتح‌الله حسین» نماینده حزب چپ کردهای سوریه و «هوشنگ درویش» نماینده حزب دموکرات کرد سوریه هم این کمپین را امضا کردند و خواهان آزادی اوجالان و زندانیان سیاسی شدند.