نماینده مجلس ایران: بیشتر کالاهای قاچاق از مرزهای رسمی وارد می‌شود

نماینده مجلس ایران: بیشتر کالاهای قاچاق از مرزهای رسمی وارد می‌شود

در حالیکه سالانه دهها شهروند محروم و کولبر کرد به جرم حمل کالا و مبادلات ناچیز مرزی به شیوه ای وحشیانه و بدون پیگرد قانونی توسط مأموران مسلح جمهوری اسلامی به قتل می رسند یک نماینده مجلس ایران دیروز اعلام کرد بخش قابل توجهی از قاچاق از طریق گذرگاههای قانونی کشور انجام می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری‌های داخلی, مصطفی افضلی‌فر عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت این گزارش‌ها برای انجام بررسی‌های لازم در اختیار کمیته ویژه‌ی "مبارزه با مفاسد اقتصادی" قرار گرفته است.

در ایران اسکله‌های سپاه پاسداران که گمرگ بر آنها نظارتی ندارد از راه‌های اصلی قاچاق کالا محسوب می‌شود.

در سالجاری اختلافات درون نظام موجب شد که حتی محمود احمدی نژاد طی سخنانی در مورد وجود اسکله های غیر مجاز نیروهای سپاه پاسداران را برادران قاچاقچی خودمان خطاب کند .پس از این اشاره‌های آشکار، محمد علی جعفری، فرمانده كل سپاه پاسداران نیز بدون نام بردن از محمود احمدینژاد وی را در این موضوع قاچاق کالا ذینفح دانست .

نتایج تحقیق و تفحص مجلس نشان می دهد دست‌کم در سه اسكله متعلق به سپاه پاسداران در چابهار، خورزنگی و هرمزگان و چندین اسكله متعلق به دیگر نیروهای مسلح ایران فعالیت غیرمجاز تجاری یا به عبارتی قاچاق انجام می‌شود.