نشست مشترک YPG و ارتش آزاد سوری به منظور مبارزه با گروه‌های مسلح

نشست مشترک YPG و ارتش آزاد سوری به منظور مبارزه با گروه‌های مسلح

گروه‌هایی مسلح در سوریه خود را بخشی از «ارتش آزاد» می‌دانند و به حملاتی نظامی هم دست می‌زنند. این گروه‌ها در مسیر حلب ـ عفرین پناهندگان را متوقف کرده از آنها خراج گرفتند. نیروی ی.پ.گ (کردها) با ارتش آزاد سوریه نشستی مشترک برای بررسی این مسئله برگزار کردند. در این نشست هر دو طرف تصمیم گرفتند که به گروه‌های مسلح غیرمشروع هشدار بدهند.
دیدار میان مجلس نظامی ارتش آزاد سوریه در شهر حلب و کمیته روابط امنیتی ی.پ.گ برگزار شد. بنا به گزارش‌ها در این دیدار بر مبارزه با گروه مسلح وابسته به «خالد حیانی» تأکید شد. گروه مسلح حیانی خود را بخشی از ارتش آزاد می‌نامد و در مناطق مختلف دست به چپاول اموال مردم, ستم علیه آنان می‌زند که اخیرا هم در مسیر حلب ـ عفرین راه را بر پناهندگان بسته و از آنها خراج گرفت.
«فوزی سلیمان» عضو کمیته روابط امنیتی ی.پ.گ در مورد این نشست مشترک در مصاحبه با خبرگزاری «هاوار» گفت که در آن نشست در مورد گروه‌های مسلح بحث و گفتگو کرده‌اند. سلیمان اذعان داشت که بویژه در مورد عملکردهای چپاولگرانه فردی به نام «خالد حیانی» رئیس یک گروه مسلح که خود را بخشی از ارتش آزاد نامیده, گفتگو کرده‌اند و او را محکوم ساخته‌اند.
وی افزود که هر دو طرف به توافق رسیده‌اند که نامه‌هایی هشدارآمیز برای حیانی بفرستند. این نامه توسط مجلس نظامی نیروهای زمینی شهر حلب وابسته به ارتش آزاد تهیه و فرستاده خواهد شد. اگر حیانی به این هشدارها توجه نکند, قرار محاکمه قضایی وی صادر خواهد شد.ش