پیامی از امرالی: باید خلق‌مان قیام‌کند و هوشیار باشد

پیامی از امرالی: باید خلق‌مان قیام‌کند و هوشیار باشد

زندانیان عضو پ.ک.ک در زندان امرالی بعد از 22 ماه برای نخستین بار با خانواده‌شان ملاقات کردند. «فلک پویراز» که با برادرش «شیخ‌موس پویراز ملاقات کرده, اعلام کرد که برادرش به او گفته:«ما آماده‌ایم که تا آخرین نفس در راه خلق‌کرد مبارزه و جانمان را فدا کنیم. هرچه از دستمان برآید برای برقراری صلح و آشتی انجام می‌دهیم. رهبر اوجالان گام‌های لازم را برمی‌دارد, اما باید اردوغان هم از این پس گام‌هایی مثبت بردارد. باید خلق‌مان قیام کند و هوشیار باشد».

«جومالی کارسیو, شیخ‌موس پویراز و حاسبی آیدمیر» زندانیان زندان نوع «ف» امرالی که از ماه نوامبر 2009 به آن زندان منتقل شده‌اند, از ماه مارس 2011 تاکنون به آنها اجازه ملاقات با خانواده‌ها و وکلایشان داده نمی‌شد. اما روز 28 ماه جاری خانواده‌های آنها با استفاده از یک کشتی متعلق به مدیریت پلیس ساحلی به جزیره امرالی رفتند. آن خانواده‌ها در عرض نیم ساعت با فرزندانشان بصورت جداگانه ملاقات کرده‌اند.

«وزیره پویراز» مادر شیخ‌موس پویراز همراه با فلک پویراز دخترش در خصوص دیدار خود در مصاحبه با خبرگزاری دجله گفتند:

هرگز ظلمی تا این حد ندیده‌ام

مادر پویراز که قریب 23 ماه است با فرزندش دیدار انجام نداده, گفت بصورت گسترده از جانب مأموران مورد تفتیش و بازدید بدنی قرار گرفته و گفت:«هرچند سن من 70 سال است, از من خواستند که لباس‌هایم را درآورم. هیچوقت چنان ظلمی مشاهده نکرده‌ام». وزیره همچنین در مورد ملاقات نیم‌ساعته خود با فرزندش گفت:«با فرزندم ملاقات کردم. روحیه‌ای قوی داشت. برای خلقش, رفقای مبارزاتیش و بستگانش سلام و درود فرستاد».

پسر اردوغان 5 دقیقه هم تحمل آن وضعیت را ندارد

فلک پویراز ضمن اشاره به خوب بدون اوضاع تندرستی برادش , گفت:«چندین ماه است که هیچ کس با آنها ملاقات نکرده, اما مدام در مقاومت هستند. از برادرم پرسیدم, آیا پسر اردوغان می‌تواند حتی 5 دقیقه در اینجا تحمل کند؟»

اوجالان: من باید رهبر باشم, اما همه ما رفیق هم هستیم

پویراز خاطرنشان ساخت که در مورد وضعیت رهبر خلق‌کرد, عبدالله اوجالان از برادرش سوال کرده. وی گفت:«برادرم به من گفت «رهبر در وضعیتی خوب بسر می‌برد و برای همه سلام و درود می‌فرستد». در مورد هیأت‌هایی که به امرالی رفت‌و آمد می‌کنند, از او پرسیدم به من گفت:«دیدارها ادامه دارند, اما هم‌اکنون نمی‌توانم چیزی به تو بگویم, ولی همه چیز روبراه است. رهبر اوجالان قبل و بعد از دیدارها با ما بحث و گفتگو می‌کند و مسایل را با ما درمیان می‌گذارد. ایشان همه اطلاعات و جزئیات دیدارها را با ما درمیان می‌گذارد. برای هر مسئله‌ای ما را صدا می‌زند, جمع می‌شویم و نظرات ما را جویا می‌شود. سپس با هیأت‌ها دیدار انجام می‌دهد. به اتفاق کار می‌کنیم. بدون جویا شدن نظرات و دیدگاه‌های ما با هیچ کس دیدار انجام نمی‌دهد. با هم بحث و تبادل نظر می‌کنیم». نامبرده همچنین گفته:«اوجالان به آنها گفته: من باید رهبر باشم, اما همه ما رفیق هستیم. هرچه روی دهد, با هم کار و مبارزه می‌کنیم».

پویراز در ادامه گفت:«برادرم به من گفت که جناب اوجالان و زندانیان امرالی همه اخبار و تحولات را در روزنامه «اوزگور گیوندم» می‌خوانند و در مورد آن تأمل فکری می‌کنند». همچنین گفت که اوجالان و زندانیان دیگر همه روزه به مدت یک ساعت نشستی یک ساعته برگزار می‌کنند و اخبار و وقایع ترکیه و جهان را مورد بحث قرار می‌دهند.

باید خلق‌مان قیام کند و هوشیار باشد

فلک پویراز اعلام کرد که برادرش در پایان به او گفته:«ما را به هرجا منتقل کرده و یا به هر چاه و چاله‌ای بیاندازند, بازهم آماده‌ایم که تا آخرین نفس در راه خلق‌کرد مبارزه و جانمان را فدا کنیم. هرچه از دستمان برآید برای برقراری صلح و آشتی انجام می‌دهیم. رهبر اوجالان گام‌های لازم را برمی‌دارد, اما باید اردوغان هم از این پس گام‌هایی مثبت بردارد. باید خلق‌مان قیام کند و هوشیار باشد».