4 هزار نفر در راهپیمایی که توسط مجلس خلق در شهر لندن در راستای جلب توجه افکار عمومی به اعتصاب غذای زندانیان کرد ارگانیزه شده، شرکت کردند. این راهپیمایی روز گذشته در شهر لندن پایتخت انگلیس با شعار "سکوت ما، پیامآور مرگ است" برگزار شد.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی شعارهای "ترکیه تروریست"، "اردوغان قاتل"، "مطالبات زندانیان مطالبات ما هستند" و "با مقاومتگری پیروز خواهیم شد" را سردادند. همچنین اعلامیههایی که در آن مطالبات زندانیان اعتصابکننده جای گرفته بود، در میان شهروندان پخش شد. از سوی دیگر نیز کمپین جمعآوری امضا برای آزادی عبدالله اوجالان رهبر ملت کرد و دیگر زندانیان سیاسی نیز کماکان ادامه دارد.
این راهپیمایی تا مرکز جمعیت کردها در منطقه هارینگای شهر ادامه پیدا کرده و در آنجا نیز گردهمایی برگزار شد. در این گردهمایی "ایلهان کاراتپه" کسی که در سال 1996 به مدت 67 روز در اعتصاب غذا بوده به مقاومین در زندان درود فرستاده و گفت: "به مانند هرنقطه از این جهان، دولت به مقاومین حمله میکند و آنها را به حبس محکوم میکند. به امید اینکه بتواند ذهنیت آزادانه آنها را نیز حبس کند. اما انقلابیون و زندانیان مقاومت کردند. فرقی نمیکند که در کجا باشیم، ما به مقاومتهای خود ادامه خواهیم داد. نه اروپا و نه زندانها قادر به عقبنشاندن ما از مقاومت نخواهند شد و اکنون نیز این مقاومتها در زندانها آغاز شده است. آنها با چنین مقاومت و مبارزهای از لحاظ فکری در خارج از زندانها هستند، آنها اکنون نزد شماها هستند. آنها در کوران این مبارزه هستند. بدون شک هرکس بدون فکرکردن به مرگ به مبارزه پیوستهاند.
کاراتپه بیان داشت که مبارزات آنها مسئولیتهای ما را افزایش دادند. وی در ادامه اظهار داشت که برای اینکه در میان این مبارزه کسی جان خود را از دست ندهد، بایستی تلاش و فعالیتهای بیشتری انجام گیرد و گفت: "دولتمردان به این مقاومت میگویند، باجخواهی، خیر, این یک مقاومت است. آنچه در سوریه انجام میگیرد مبارزه و مقاومت است، پس این مهم نیز مقاومت است".
"سلدا آکسوی" سخنگوی "مجلس زنان روژ" نیز در این گردهمایی سخنرانی کرده و گفت: "کسانی که امروز در اعتصاب غذا هستند، برای اینکه گریلا جان خود را از دست نداده، مادران گریه نکنند و این جنگ به پایان برسد، مبارزه میکنند.به مدت 61 روز است که در اعتصاب غذا هستند. مجبوریم که در هر مکانی از جهان که میباشیم، قیام کنیم. مجبوریم که متحد شویم. ما نیز به مانند هرکس میخواهیم که آزادانه از زبان خود استفاده کنیم".