تولای حاتم‌اوغوللاری: راه برای ترکیه‌ دموکراتیک هموار شده است

تولای حاتم‌اوغوللاری اعلام کرد وظیفه‌ای که با تصمیم حزب کارگران کوردستان (پ‌ک‌ک) بر عهده همه قرار می‌گیرد این است که «تغییر و تحولات دموکراتیک را در ترکیه ایجاد کرده و در این زمینه گام‌های فوری برداشته شود و در ایجاد جمهوری دموکراتیک پیشرفت حاصل گردد.»

تولای حاتم‌اوغوللاری، رئیس مشترک حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی)، پس از نشست شورای مرکزی این حزب به پرسش‌های روزنامه‌نگاران پاسخ داد. تولای حاتم‌اوغوللاری با اشاره به فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو، اعلام کرد که پ‌ک‌ک در چارچوب این فراخوان گردهم آمده و تصمیمی اتخاذ کرد.

تولای حاتم‌اوغوللاری افزود: «تصمیمی که امروز از سوی پ‌ک‌ک اعلام شد، نقطه عطف بسیار مهمی در تاریخ ترکیه است. برداشتن گام‌های چشمگیر در زمینه دموکراتیزاسیون، در روند صلح بسیار تعیین‌کننده است. در جایی که سلاح‌ها خاموش شده‌اند و درگیری وجود ندارد، وظیفه‌ای که بر عهده همه ما، حکومت، اپوزیسیون و جامعه ترکیه قرار می‌گیرد، این است که در کنار یکدیگر تغییر و تحولی دموکراتیک در ترکیه ایجاد کرده، گام‌های فوری که در این راستا ضرورت دارند را برداشته و در ایجاد جمهوری دموکراتیک پیشرفت حاصل کنیم. راه برای این امر هموار شده است. امیدوارم برای خلق‌های ترکیه مفید باشد.»