طی مسافت ۷۲ ساعته برای ملاقات با یک زندانی سیاسی کُرد در زاهدان

طی مسافت ۷۲ ساعته برای ملاقات با یک زندانی سیاسی کُرد در زاهدان

با اجرای حکم تبعید محمد امین آگوشی زندانی سیاسی به زندان مرکزی زاهدان خانواده وی برای ملاقات با این زندانی مجبور به طی مسافت ۷۲ ساعته از ارومیه تا زاهدان هستند.

بنا به گزارش هرانا، این زندانی سیاسی که به تازگی با تقلیل حکمش از اعدام به ۱۰ سال حبس و تبعید، به زندان زاهدان منتقل شده است از حق مرخصی ماهانه محروم است و خانواده وی نیز به دلیل دوری مسافت از حق ملاقات با وی محروم هستند.

خانواده این زندانی سیاسی به هرانا می‌گویند: به دلیل هزینه بالای سفر و دوری مسافت بین زاهدان و ارومیه به خودی خود از حق ملاقات با وی محروم هستند و تلاشهای آن‌ها برای موافقت با مرخصی ماهانه این زندانی به نتیجه‌ای نرسیده است.

یکی از اعضای خانواده آگوشی گفت: "دادستانی آذربایجان غربی با مرخصی پدرش موافقت نکرده است و هربار درخواست آن را ارائه می‌دهیم پاسخی دریافت نمی‌کنیم."

محمد امین آگوشی به همراه ایرج محمدی و احمد پولادخانی اهل پیرانشهر به اتهام جاسوسی به نفع حکومت اقلیم کردستان و محاربه از طریق همکاری با پژاک در سال ۸۶ بازداشت شدند وی پس از تحمل بیش ۷ ماه انفرادی به زندان مرکزی ارومیه منتقل شد و پس از برگزاری دادگاه در شعبه دوم دادگاه نظامی (سازمان قضایی نیروهای مسلح) به اعدام از طریق تیرباران محکوم شد حکم صادره در شعبه ۳۱ دیوان عالی کشور عینا تائید شد اما مجددا پرونده ایشان به جریان افتاده و با ارجاع به شعبه یکم دادگاه نظامی وی به همراه دو متهم دیگر به ۱۰ سال حبس و تبعید به زندان زاهدان محکوم شده است.

این زندانی ۵۳ ساله و معلم بازنشسته که دچار بیماری‌های عصبی و کمردرد شده هم اکنون در بند ۷ زندان زاهدان در بین زندانیان با جرایم سنگین همچون قتل و مواد مخدر نگهداری می‌شود.