نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: سههزار کلاس تخریبی در سطح استان ارومیه و ۸۸ کلاس تخریبی در سطح شهرستان پیرانشهر وجود دارد.
به گزارش ایلنا، رسول خضری با اعلام این مطلب گفت: با وجود اعلام این تعداد کلاس تخریبی هیچ اقدام جدی در این رابطه صورت نگرفته است.
وی افزود: با این تعداد کلاس تخریبی خدای نکرده در صورت بروز یک زلزله یا حادثهای غیر مترقبه فاجعهای رخ خواهد داد و به همین دلیل است که ما نمیخواهیم در مقابل آموزش و پرورش کوتاه بیاییم.
خضری با تاکید بر اینکه مردم پیرانشهر نسبت به حادثه آتش سوزی در مدرسه نهایت شکیبایی خود را حفظ کردند، افزود: آنها انتظار دارند ذرهای از حقوق دانش آموزان قصوری صورت نگیرد و من به عنوان نماینده آنها پیگیر این موضوع هستم و از قوه قضاییه و یا از هر طریق دیگری که لازم باشد ورود پیدا میکنم.
نماینده سردشت و پیرانشهر خاطرنشان کرد: نسبت به کمبود فضای آموزشی، وجود بافت فرسوده و نبود پکیج و سیستم حرارتی در پیرانشهر اعتراضات جدی است ازهمین رو باید اداره آموزش و پرورش استان خیلی سریع این موضوع را بررسی کند.
وی با تاکید بر اینکه خواسته مردم پیرانشهر خواسته به حقی است و وزارت آموزش و پرورش مکلف به پیگیری و پاسخگوی آن است، افزود: نارضایتی مردم پیرانشهر ازبابت ضعف مدیریت در وزارت آموزش و پرورش است این وزارت خانه باتوجه به اینکه بسیار گسترده است باید بامدیریت قوی وتدابیر درستی اداره شود.