ایران از شناسایی و بازداشت افراد مظنون به جاسوسی برای اسرائیل خبر داد

مقامات قضایی ایران از تشکیل پرونده‌هایی در استان‌های اصفهان، فارس و تهران برای افراد مظنون به همکاری اطلاعاتی با اسرائیل خبر دادند. بازداشت‌ها در پی اعلام موضع رسمی برای مقابله با عوامل تهدیدکننده امنیت روانی جامعه انجام شده است.

به گزارش منابع رسمی داخلی ایران، دستگاه قضایی این کشور طی روزهای اخیر اقدام به تشکیل چند پرونده در استان‌های اصفهان، فارس و تهران کرده که مظنونان آن به همکاری اطلاعاتی با دولت اسرائیل متهم شده‌اند.

در استان اصفهان، دادستان این استان از رسیدگی به پرونده افرادی خبر داد که به ادعای او در راستای «برهم زدن امنیت روانی جامعه» فعالیت داشته‌اند. برخی از مظنونان، به گفته دادستان، پیش از تشکیل پرونده نیز هشدار تلفنی دریافت کرده‌اند.

در استان فارس نیز رئیس کل دادگستری از تشکیل پرونده‌ قضایی علیه مظنونانی خبر داده که گفته می‌شود با «رژیم صهیونیستی» در ارتباط بوده‌اند. این مقام قضایی اشاره کرده که مستندات اولیه برای رسیدگی قضایی جمع‌آوری شده است.

در تحولی جداگانه، سخنگوی نیروی انتظامی ایران (فراجا)، از بازداشت فردی در مترو تهران خبر داد که گفته می‌شود با استفاده از تجهیزات الکترونیکی، اقدام به جمع‌آوری اطلاعات موقعیتی از اماکن حساس و ارسال آن به مخاطبانی ناشناس کرده است. طبق ادعای سخنگو، اطلاعات ضبط‌شده به زبان عبری کدگذاری شده بود. متهم برای تحقیقات بیشتر به نهادهای امنیتی و مراجع قضایی تحویل داده شده است.

در حال حاضر، منابع مستقل بین‌المللی امکان راستی‌آزمایی جزئیات این گزارش‌ها را نداشته‌اند و مشخص نیست اتهامات مطرح‌شده مبتنی بر چه شواهدی هستند.