
شهیندوخت مولاوردی، معاون رییس جمهوری ایران در امور زنان و خانواده، طی همایشی در تهران در سخنرانی به مناسبت روز جهانی مبارزە با خشونت علیه زنان، اعتراف کرد که کلیه تلاش های دولتی و قانونی در جمهوری اسلامی ایران طی سال های گذشته به منظور رفع خشونت از زنان با شکست و بن بست روبرو شده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شهیندوخت مولاوردی طی سخنانی با اشارە به لایحۀ "تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" گفت این لایحە به دلیل مخالفت کمیسیون لوایح مجلس ایران حتا به مرحلۀ بررسی در مجلس نرسید و در اواخر دولت دهم کلاً از دستور کار خارج شد. در دولت یازدهم نیز برای به جریان انداختن دوبارۀ این لایحه، هیچگونه هماهنگی لازمی میان دستگاه های متولی برای به سرانجام رساندن طرح وجود ندارد. در نتیجۀ این امر، فکر یک "شورای هماهنگی پیشگیری و مقابله با خشونت علیه زنان و ایجاد یک مرجع ملی برای صیانت از حقوق زنان اینبار در وزارت دادگستری" شکل گرفت، اما، این طرح نیز هرگز از حد پیشنهاد فراتر نرفت.
معاون حسن روحانی در امور زنان و خانواده تصریح کرده که اینبار وزارت کشور کوشید سندی را به عنوان موضوع مادۀ 227 در قانون پنجم توسعه تحت عنوان "سند ملی امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی" بگنجاند که این هم به سرنوشتی مشابه دچار شد.
به گفتۀ او، میان ماهیت لایحه و سند "صیانت از حقوق زنان و کودکان" همسانی وجود نداشت. چرا کە موضوع مادۀ 227 عجولانه تهیه شده بود به طوری که زنان در کنار کودکان قرار گرفته بودند و در خود سند، کمترین توجهی به خشونت علیه زنان در خانواده و جامعه و به ویژه به خشونت های خانگی نشده است.