اتحادیه زنان شرق کردستان انتخابات ریاستجمهوری ایران را بایکوت کرد
اتحادیه زنان شرق کردستان انتخابات ریاستجمهوری ایران را بایکوت کرد
اتحادیه زنان شرق کردستان انتخابات ریاستجمهوری ایران را بایکوت کرد
پس از اینکه کوردیناسیون حزب حیات آزاد کردستان, پژاک موضع نهایی خود در قبال انتخابات ریاستجمهوری ایران را اعلام و آن را بایکوت کرد, «اتحادیه زنان شرق کردستان, ی.ژ.ر.ک» هم از زنان کرد و زنان ایرانی خواست که به سنگسار, قتلعام خود رأی ندهند.
این اتحادیه گفت رژیم جمهوری اسلامی ایران علیه زنان و شخصیت آنان , رژیم سنگسار, قتلعامگر است که سیاست خودفروشی را برزنان تحمیل میکند و از زنان خواست که از شرکت در انتخابات خودداری کنند.
ی.ژ.ر.ک میگوید:«جمهوری اسلامی ایران هیچگاه انتخاباتی دموکراتیک برگزار نکرده, همه خلقها را انکار کرده و به اراده زنان اعتراف نکرده. در انتخابات کنونی هم همانند دیگر انتخابات اثبات شد که این دولت هیچ پروژهای دموکراتیک برای جامعه ایران, بویژه زنان ندارد. جامعه ایران امروزه در درون مشکلات و مسایل اجتماعی غرق شده و راهحلی برای آن ندارد. بجای چارهیابی حقیقی, تنها ازدواج را مناسبترین راهحل اعلام میکنند و آن را به انحاء مختلف بر جامعه تحمیل میکنند. » ی.ژ.ر.ک میگوید که جامعه را به پرتگاه سوق میدهند و آن را دلمشغول میسازند. در همان راستا, باردیگر مجازات سنگسار زنان را اجرایی کرده و پدیده تنفروشی, مواد مخدر, افزایش خودکشی, اعدام م مشکلات اقتصادی به ذروه رسیدهاند.».
اتحادیه زنان شرق کردستان در ادامه تصریح میکند:«سیاستی که در راستای منافع خلق و جامعه نباشد, تنها در خدمت قدرت و قدرتطلبان خواهدبود و ما هم هیچگاه دنبالهرو چنین سیاست ضددموکراتیک که ضد زنان است, نمیشویم. هرچند پژاک فرصتی مهم به جمهوری اسلامی ایران داد تا مواضع خود در قبال حل مسئله کرد را شفاف سازد, اما برعکس هیچ اقدامی نکرد. این امر اثبات میکند که باردیگر از سیاست ضددموکراتیک خود علیه خلقهای ایران, بویژه خلقکرد, پیروی می نماید».
در ادامه بیانیه ی.ژ.ر.ک آمده:«در چنین شرایطی ما زنان هم به مثابه کردبودن و هم زن بودن مورد ستم و انکار دولت قرار میگیریم. لذا دلایلی زیادی برای بایکوتکردن انتخابات ایران داریم و اگر علیرغم این ستمها و مواضع غیردموکراتیک رژیم, پای صندوقهای رأی برویم, آن به معنای تأیید سیستم خاص آن خواهد بود که برخلاف مبدأها و اهداف آزادیخواهانه ما است».
آن اتحادیه زنان میافزاید:«همانطور که در انتخابات سابق هم دیدیم, در انتخابات کنونی هم زنان رد شدهاند, ولی رژیم وانمود میکند که از نظر قانون تبعیضی میان زن و مرد وجود ندارد, اما در عمل روی راستین آنها افشا شده است. اگر زنان در انتخابات فعالانه شرکت کنند مجبور خواهند شد مطیع ذهنیت آنها شوند, و برعکس اگر زنان موضعی مخالف اتخاذ کنند, به حاشیه رانده میشوند. تاکنون زنانی که در مجلس و یا نهادهای دولتی جای گرفتهاند, نتوانستهاند به شیوهای مستقل و ارادهمند مسئله زنان را حل کنند».
ی.ژ.ر.ک همچنین میگوید زنان نباید به حامی سیستم مردسالار و قاتلان خود مبدل شوند. همچنین عنوان کرده که اگر انقلابی در ایران به میان آید, تنها با اتکاء به نیروی زنان ممکن میگردد. چنین فرصتی هماکنون به میان آمده و زمان آن رسیده که دیگر به این سیستم بیروح مردسالار بگویم: نه.
در خاتمه بیانیه اتحادیه زنان شرق کردستان اذعان شده که تنها راه حل اتخاذ موضع مشترک و متحدانه است و این تنها راه برای حل مشکلات زنان است. در ادامه میافزاید:«ما زنان دارای سازماندهی و نیروی دفاع مستقل هستیم. به همین خاطر نباید دچار تردید شویم و باید در انتخابات پیشارو مواضع مستقل و ارادهمندی خود را اثبات کنیم. چه بسا مواضع ما تاکتیکی نیست, بلکه استراتژیک و ایدئولوژیک است. لذا ما همچو اتحادیه زنان شرق کردستان انتخابات ریاستجمهوری ایران را بایکوت میکنیم».