زنان آمدی: آگاهی زنان باید در جامعه افزایش یابد
زنان اهل آمد با بیان اینکه زنان باید با ذهنیت مردسالار مبارزه کنند، تاکید کردند که باید آگاهی زنان در جامعه افزایش یابد.
زنان اهل آمد با بیان اینکه زنان باید با ذهنیت مردسالار مبارزه کنند، تاکید کردند که باید آگاهی زنان در جامعه افزایش یابد.
امسال نیز مانند هر سال، زنان ۲۵ نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان را جشن میگیرند. زنانی که سازماندهی خود را در برابر خشونت فزاینده علیه زنان در کوردستان، ترکیه و جهان افزایش دادهاند، امسال با شعار «ژن، ژیان، آزادی» به فعالیت در خیابانها ادامه میدهند.
زنان اهل شهر آمد در خصوص ۲۵ نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان با خبرگزاری فرات (ANF) صبحت کردند.
«کنوانسیون استانبول باید بازگردانده شود»
حسرت یورولماز: مصونیت از مجازات باعث میشود انسانها مرتکب خشونت شوند. لازم است هر چه زودتر کنوانسیون استانبول بازگردانده شود. کنوانسیون استانبول قراردادی است که در صورت اجرای کامل از زنان و کودکان محافظت میکند. ترکیه هرگز این توافق را اجرا نکرده است. باید کنگرهای برای حقوق زنان و کودکان تشکیل شود و در این زمینه کار شود. زنان باید در هر زمینهای از یکدیگر حمایت و محافظت کنند. به ویژه مراکز حمایت از زنان باید افزایش یابد. ما در جامعهای مردسالار بزرگ شدیم و در این جامعه به زندگی خود ادامه میدهیم. امری بسیار عادی است که زنان در چنین جامعهای با سختی روبرو میشوند. ما باید هر چه زودتر این ذهنیت را تغییر دهیم. ما به عنوان زن باید مبارزه کنیم. ما باید جامعه مردسالار را نابود کنیم و آگاهی زنان را افزایش دهیم.
«در این سرزمین دیکتاتوری وجود دارد، هیچکس حق حرف زدن ندارد»
گولای آکتاغ: من فکر میکنم یک پروژه در هسته اصلی خشونت علیه زنان وجود دارد. قدرتهای بزرگی در پشت این کار نهفته است. متأسفانه نمیتوانیم جلوی تلویزیون بنشینیم و آرام باشیم. از یک سو به نظر میرسد زنان مورد حمایت قرار میگیرند، اما از سوی دیگر وضعیت بسیار تحریکآمیزی وجود دارد. بنابراین، در حالی که زنان به نظر محافظت میشوند، متأسفانه آنها نیز رنج زیادی میبرند. اکنون باید راهحلی برای این موضوع وجود داشته باشد. یک راهحل بسیار ساده برای این وجود دارد، اما آنها این کار را انجام نمیدهند. آنها میگویند خشونت علیه زنان باید بررسی شود، اما از آن میگذرند. چرا؟ چون همه اینها یک پروژه است. آنها سعی میکنند این سرزمین را از داخل ویران کنند، سعی میکنند آن را کاملاً تغییر دهند. متأسفانه در حال حاضر در ترکیه دیکتاتوری حاکم است و از آنجایی که رژیم یک نفره است، هیچکس حق حرف زدن ندارد. از آنجا که تمام قدرت در دست آنهاست، زنان مورد استثمار قرار میگیرند.
«از خشونت علیه زنان جلوگیری نمیشود»
ایلکنور چوبان: خشونت و قتل علیه زنان ما را میترساند. این ممکن است برای ما هم اتفاق بیفتد، بنابراین با ترس از آن زندگی میکنیم. باید فرزندانمان را از سنین پایین به درستی تربیت کنیم. اگر مطالب درست را به فرزندانمان منتقل کنیم تا حدودی از اتفاقات منفی جلوگیری میکنیم. هر بار که تلویزیون را روشن میکنیم با یک واقعه زنکشی مواجه میشویم. این واقعاً یک وضعیت غمانگیز است. ما نمیتوانیم جلوی این را بگیریم. زنان هدف ضرب و شتم قرار میگیرند.
خیریه سَری: امروز متأسفانه زنان در معرض خشونت قرار دارند. زنان به عنوان افراد ضعیف در جامعه دیده میشوند. همه زنان باید روی پای خود بایستند و به تنهایی مبارزه کنند. به این ترتیب همه به زنان احترام میگذارند. خشونت علیه زنان به دلیل مجازاتهای ناچیز برای مجرمان روز به روز در حال افزایش است.