زنان برای «راهپیمایی صلح» به آنکارا رسیدند

زنان از شهرهای متعددی در کوردستان و ترکیه برای شرکت در 'راهپیمایی صلح' در آنکارا گرد هم آمدند. پلیس در تلاش است تا راهپیمایی زنان را متوقف کند.

راهپیمایی زنان

زنان از شهرهای مختلف کوردستان و ترکیه برای شرکت در «راهپیمایی صلح» در آنکارا گرد هم آمدند. این راهپیمایی به ابتکار کارزار «ابتکار زنان، به صلح نیاز دارم» برگزار شد. زنان که از شهرهای گوناگون به آنکارا آمده بودند، قصد داشتند از پارک گووَن به سمت مجلس حرکت کنند.

اما پلیس مانع از ورود زنان به پارک شد. ماموران پلیس، اتوبوس‌هایی را که زنان را به محل آورده بودند متوقف کرده و به رانندگان هشدار دادند که «در صورت ادامه مسیر، وسایل نقلیه شما توقیف خواهد شد».

برخی رانندگان تلاش کردند وسایل نقلیه را به عقب بازگردانند. زمانی که زنان قصد داشتند از اتوبوس‌ها پیاده شده و راهپیمایی را آغاز کنند، این بار رانندگان تحت فشار پلیس از باز کردن درها خودداری کردند و مانع پیاده شدن زنان شدند.

در نهایت، اتوبوس‌ها به سمت دروازه چانکایای مجلس هدایت شدند. در آنجا، گروهی از زنان با وجود موانع، پیاده شده و به سمت مجلس حرکت کردند.