اهالی منطقه سرحد با برگزاری نوروز از فراخوان رهبر آپو حمایت کردند

در جشن‌های نوروز در منطقه سرحد، از فراخوان تاریخی رهبر آپو حمایت شد. در نوروزها، شعارهای «زنده باد رهبر آپو» و «بدون رهبری زندگی ممکن نیست» به طور مداوم سر داده شد.

جشن‌های نوروز

در منطقه اَردیش از توابع شهر وان، جشن نوروز در محله فَنَر آلایی برگزار شد. جمعیت مردم با لباس‌های رنگارنگ خود صبح زود در میدان جمع شدند و شعار «زنده باد رهبر آپو» سر دادند. پس از یک دقیقه سکوت، برنامه نوروز آغاز شد و جمعیت به رقص و پایکوبی پرداختند. پس از سخنرانی روسای مشترک مناطق احزاب و شهرداران مشترک، آتش نوروز روشن شد.

گلشن کورت، رئیس مشترک سازمان دم پارتی شهر وان، اظهار داشت که از فراخوان قرن حمایت می‌کنند و گفت: «آقای اوجالان باید به طور جسمانی آزاد شود.»

جمال دمیر، رئیس مشترک سازمان حزب مناطق دموکراتیک (دب‌پ) در شهر، نیز گفت: «پیام آقای اوجالان پیام صلح، آزادی و دموکراسی است. هر چه شود، ما با این فراخوان صلح خواهیم بود و از آن حمایت خواهیم کرد.»

نسلی‌هان شَدال، شهردار مشترک کلان‌شهر وان، نیز گفت: «مردم ما سال‌ها در برابر فشار سر خم نکردند و به مقاومت خود ادامه دادند. امروز در میدان‌های نوروز میلیون‌ها نفر شدیم. نوروز صلح است، امید است. آتش نوروز ژن، ژیان، آزادی است. زیرا این آتش نوروز با بدن زکیه و رَهشان شعله‌ور شد. مشعل صلح اکنون در دست آقای اوجالان برافروخته می‌شود. ما به آقای اوجالان قول می‌دهیم؛ با پیشگامی زنان و جوانان، فراخوان صلح را با صلحی شرافتمندانه با افتخار خواهیم آراست.»

سینان چیفت‌یورَک، نماینده پارلمانی دم پارتی در وان نیز اظهار داشت که دولت ترکیه نباید با بهانه‌ها وارد موضع عدم اقدام شود.

گل‌دَرَن وارلی، نماینده پارلمانی دم پارتی در وان نیز گفت: «پس از این همه دردهای سنگین، روند صلح جدیدی پیش روی ماست. همه باید از آن حمایت کنند.»

آگری/پانوس

در منطقه پانوس از توابع آگری، نوروز در میدان ترمینال اتوگار با حضور صدها نفر جشن گرفته شد. نَجلا دمیر، نماینده پارلمانی آگری، سخنرانی کرد و گفت: «در این ۲۱ مارس، قطعا به صلح و آزادی خواهیم رسید. ما معتقدیم که با ایجاد صلح و آزادی پیروز خواهیم شد. سال ۲۰۲۵ سال آزادی مردم کورد خواهد بود. در ۲۷ فوریه، پیام صلح و آزادی برای مردم از امرالی داده شد. ما از این پیام حمایت می‌کنیم و آن را در هر میدانی فریاد خواهیم زد.»

محمود دیندار، نماینده پارلمانی وان، نیز اعلام کرد که برای تحقق این فراخوان، هر کار لازم را انجام خواهند داد.

پس از سخنرانی‌ها، آتش نوروز روشن شد. جمعیت مردم در میدان جشن به رقص و پایکوبی پرداختند.

موش/گم‌گم

در منطقه گم‌گم از توابع شهر موش، جمعیت مردم صبح زود به میدان نوروز سرازیر شدند. هزاران نفر در این جشن شرکت کردند. در میدان، تا پایان برنامه نوروز، شعارهای «بدون رهبری زندگی ممکن نیست» و «ژن، ژیان، آزادی» سر داده شد.

شهردار مشترک گم‌گم از دم پارتی و نماینده پارلمانی موش، سمیه بوز و اونور دوشونمز، نماینده پارلمانی جولمرگ در این جشن شرکت کردند.

سمیه بوز، خاطرنشان کرد که نوروز ۲۰۲۵ برای صلح و آزادی دارای معنای تاریخی است.

اونور دوشونمَز، نماینده پارلمانی دم پارتی در جولمرگ نیز اظهار داشت که مردم باید حول موضع و نگرش رهبر آپو گرد هم آیند.

پس از سخنرانی‌ها، آتش نوروز روشن شد. صدها نفر به رقص و پایکوبی پرداختند.