حمله پهپادی در دو نقطه از ادلب: حداقل ۳ نفر کشته شدند

گزارش‌ها حاکی از آن است که نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش یک موتورسیکلت را در ادلب هدف قرار داده‌اند و در نقطه‌ای دیگر نیز با پهپاد حمله انجام شده است. در مجموع، در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۰ نفر در سراسر سوریه کشته شده‌اند.

بر اساس اطلاعات دریافتی، یک پهپاد متعلق به نیروهای ائتلاف بین‌المللی، یک دستگاه موتورسیکلت را در مکانی نزدیک به شهرک دانا در ادلب هدف قرار داد. در نتیجه این حمله، گزارش شده است که دو نفر کشته شدند. هویت کشته‌شدگان هنوز مشخص نیست.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه (SOHR) نیز گزارش داد که یک حمله پهپادی به خودرویی در منطقه تجمع الکرامه، واقع در شمال ادلب، صورت گرفته است. بر اساس اطلاعات اولیه، یک نفر در این حمله کشته شد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه همچنین اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، حداقل ۱۳ نفر در رویدادهای خشونت‌بار در این کشور جان خود را از دست داده‌اند. این مرگ‌ها ناشی از درگیری‌ها، انفجارها و حملات هدفمند در مناطق مختلف کشور بوده است. هنوز مشخص نیست که آیا دو حمله اخیر در ادلب در این آمار گنجانده شده‌اند یا خیر.