پیکر شهید کوبانی با مراسمی باشکوه به خاک سپرده شد

اهالی منطقه فرات، پیکر شهید کوبانی را با مراسمی باشکوه در آرامگاه شهید دجله به خاک سپردند.

احمد کَنجو (کوبانی)، عضو کماندوس، در ۲۶ مارس در کوبانی هنگام انجام وظیفه به شهادت رسید. امروز، اهالی منطقه فرات، پیکر شهید کوبانی را با مراسمی باشکوه در آرامگاه شهید دجله به خاک سپردند.

در مراسمی که پس از یک دقیقه سکوت آغاز شد، بدیعه مُحو، مدیر شورای زنان حزب اتحاد دموکراتیک (پ‌ی‌د)، سخنرانی کرد.

بدیعه مُحو اظهار داشت که آنها در نتیجه هزینه‌هایی که شهدای انقلاب پرداخته‌اند به این سطح رسیده‌اند و گفت: «شهید کوبانی جان خود را برای تضمین زندگی آزاد فدا می‌کند. به همین دلیل رهبر آپو می‌گوید 'هر شهید یک فلسفه زندگی است. 'ما نیز به یمن شهدای‌مان اینجا هستیم. ما قول می‌دهیم که سوریه‌ای جدید، دموکراتیک و صلح‌آمیز را تضمین کنیم.»

محمد اوسو، عضو شورای نظامی کوبانی نیز سخنرانی کرد و اظهار داشت که ماه مارس با مقاومت بسیاری از شهدا، تاریخ مبارزه را رقم زده است.

محمد اوسو گفت: «ما به خانواده‌های شهدا تسلیت می‌گوییم. ما قول ادامه راه شهدای‌مان را تکرار می‌کنیم.»

سپس مشخصات شهید قرائت و به خانواده تحویل داده شد.

پیکر شهید کوبانی در میان شعارهای «شهدا نمی‌میرند» به خاک سپرده شد.