خبر فوری: پ‌ک‌ک کنگره دوازدهم خود را با موفقیت برگزار کرد

ق‌س‌د آمار ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد: ۱۸ تبهکار کشته شدند

ق‌س‌د آمار ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد و اظهار داشت که در عملیات‌های علیه حملات اشغالگرانه، ۱۸ تبهکار کشته و ۲ خودرو منهدم شدند.

عملیات‌های ق‌س‌د

مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعاتی نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) در مورد آمار ۲۴ ساعت گذشته حملات دولت اشغالگر ترکیه و عملیات‌های تلافی‌جویانه مبارزان این اطلاعات را ارائه داد:

«حملات دولت اشغالگر ترکیه و تبهکاران آن به مناطق شمال و شرق سوریه به مدت ۳ ماه به طور مداوم ادامه دارد. نیروهای ما نیز به عملیات‌های تلافی‌جویانه علیه حملات ادامه می‌دهند و ضربات سنگینی به تبهکاران و اشغالگران وارد می‌کنند.

جبهه قره‌قوزاق: مبارزان ی‌پ‌ژ در غرب پل قره‌قوزاق علیه حملات اشغالگران و تبهکاران عملیاتی انجام دادند. این عملیات علیه تجمعات و پناهگاه‌های اشغالگران و تبهکاران انجام شد و در نتیجه ۸ تبهکار کشته و یک تبهکار زخمی شد. در عملیاتی دیگر، یک رادار، یک پایگاه و یک دوربین نظارتی اشغالگران منهدم شدند. تبهکاران و اشغالگران روستاهای تینا، جاده، بیرحسو، خسق، دیکان، ملحا و صناعی، تپه‌های سِوه و قره‌قوزاق را با بیش از ۸۰ گلوله توپ سنگین، تانک، راکت و خمپاره بمباران کردند. در نتیجه این حملات بی‌هدف و بی‌ضابطه، خسارات مادی زیادی به خانه‌ها و اموال ساکنان وارد شد.

جبهه سد تشرین: هواپیماهای جنگی حملات متعددی را به حومه جنوب شرقی منبج انجام دادند و شبانه‌روز منطقه را زیر آتش توپخانه قرار دادند. در نتیجه این حملات، خسارات مادی به روستاها وارد شد. گروهی از تبهکاران دولت اشغالگر ترکیه از خطوط مقدم شهرک ابوقَلقَل تلاش کردند به مواضع نیروهای ما حمله کنند. با آغاز حمله به اطراف تپه سیریاتل (ساعت ۰۴:۰۰)، نیروهای ما پاسخ دادند و درگیری رخ داد. در نتیجه ۶ تبهکار کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

جبهه شمال سد تشرین: نیروهای ما به تجمعات تبهکاران حمله کردند. ۲ تبهکار کشته و یک دستگاه موتورسیکلت منهدم شد. زمانی که تبهکاران تلاش کردند اجساد کشته‌های خود را از منطقه خارج کنند، خودروی آنها مورد اصابت قرار گرفت و تبهکاران از منطقه فرار کردند.

یگان شهید هارون ساعت ۱۵:۰۰ به یک خودروی زرهی تبهکاران حمله کرد؛ خودرو به طور کامل منهدم شد و ۲ تبهکار کشته شدند.

جبهه دیر حافر: پهپادهای دولت اشغالگر ترکیه در طول روز بر فراز منطقه پرواز می‌کردند. اشغالگران با ۳ پهپاد انتحاری مواضع نیروهای ما را بمباران کردند. در نتیجه، فقط خسارات مادی وارد شد.

آمار کلی دیروز: ۱۸ تبهکار کشته و تعدادی زخمی شدند، همچنین ۲ خودروی نظامی، از جمله یک خودروی زرهی و یک دستگاه موتورسیکلت منهدم شدند.»