کوردستانیهای ساکن اروپا و دوستان آنان خود را برای راهپیمایی کُلن آماده میسازند. انترناسیونالیستهایی که در این تجمع مشارکت خواهند کرد، براهمیت تشکیل تجمعات درمرکزآلمان تأکید نموده و تصریح کردند که جنبش آزادی خواهی کوردستان برای آنان امیدبخش است.
در چارچوب کمپین «آزادی برای عبدالله اوجالان؛راه حل سیاسی برای مسأله کورد» که در دومین سال متوالی ادامه دارد، در ۱۶ نوامبر در شهرکُلن، راهپیمایی تشکیل خواهد شد. فراخوانهای زیادی برای مشارکت در راهپیمایی برای آزادی رهبر آپو و پایان دادن به نقض قانون، شکنجه و انزوای ۲۶ ساله صادرشده است.
۱۴ کمون انترناسیونالیست، ابتکارعمل و نهاد نیز برای حضور در راهپیمایی مرکزی که قرار است در کُلن برگزار گردد، فراخوان دادند. در این بیانیه ضمن تصریح این نکته که پکک علیرغم ترور دولت تُرک، مبارزات خویش را توسعه دادهاست،آمدهاست:«پس از شکست داعش در کوبانی، سیستم روژاوا برای مبارزات دمکراسی رادیکال، اکولوژی و مبارزات فمینیستی، به کانونی امیدبخش بدل شد.»
روابط بازرگانی دولت تُرک با دولت آلمان
در بیانیه تصریح شده است که روابط تجاری میان دولتهای ترکیه و آلمان، دلیل اصلی ممنوعیتهایی است که دولت آلمان علیه جنبش آزادیخواهی کوردستان و رهبرآپو اِعمال کرده است.
در ادامه بیانیه چنین آمدهاست:
«اگرچه ۲۶ سال است که عبدالله اوجالان در سلول انفرادی محبوس است اما وی با آثاری نظیر 'مانیفست تمدن دموکراتیک' و 'جامعهشناسی آزادی'، تأثیراتی جاودانه ایجاد کردهاست. در آلمان بر پایه تصمیمی سیاسی، نمایش تصاویر عبدالله اوجالان جرم انگاری شدهاست. علیرغم آنکه دیوان دادگستری اروپا اذعان کرد که در اواخر سال ۲۰۱۸ به اشتباه حزب کارگران کوردستان را وارد لیست 'سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپا' کردهاند، اما دولت آلمان خواستار برهم خوردن روابط تجاری اش با ترکیه نیست که در عین حال، متحد وی در ناتو نیز به شمار میآید. ترکیه بعد از انعقاد 'معاهده پناهندگان'، در سیاستهای مرزی اتحادیه اروپا نقشی محوری ایفا میکند. به همین دلیل استفاده دولت ترکیه از تانکهای آلمانی موسوم به لئوپارد۲ در جریان تهاجم به روژاوا و نقش برجسته دولت آلمان در ستم علیه کنشگران کورد در اروپا نیز چندان جای تعجب ندارد. ما خواهان آنیم که ممنوعیتها علیه پکک پایان یابد!
آزادی برای عبدالله اوجالان!»
سازمانهای انترناسیونالیست صادرکننده بیانیه مشترک
سازمانها، ابتکارعملها و کمونهایی که برای مشارکت در راهپیمایی کُلن فراخوان دادهاند،عبارتند از:
* Internationalistische Jugendkommunen,
* Perspektive Kommunismus,
* Interventionistische Linke,
* Ende Gelände,
* Kommunistischer Aufbau,
* Migrattack - migrantische Selbstorganisierung,
* Women Defend Rojava,
* Initiative gegen Krieg und Militarisierung,
* Borderless Collective,
* Zora,
* Gemeinsam Kämpfen,
* Widerstandsvernetzung (Swîsre)
* Defend Kurdistan.