برگزاری جشن نوروز در ارمنستان
در خانه Tev Çand منطقه پروشیان ایروان مراسم جشن نوروز برگزار شد. در این مراسم اعلام شد که نوروز امسال مناسبتی برای حمایت از فراخوان رهبر آپو است.
در خانه Tev Çand منطقه پروشیان ایروان مراسم جشن نوروز برگزار شد. در این مراسم اعلام شد که نوروز امسال مناسبتی برای حمایت از فراخوان رهبر آپو است.
شمار زیادی از افراد که از اَلَگَز، آرمایر و ایروان ارمنستان در جشن نوروزی که در خانه Tev Çand منطقه پروشیان برگزار شد، حضور یافتند.
مراسم با انجام یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به یاد شهدای آزادی آغاز شد و سپس نامه رهبر آپو خطاب به جامعه ایزدی توسط سَیرانا جَلاند، عضو اتحادیه زنان آزاد، قرائت شد.
سِلو بِربویان، رئیس مشترک کمیته کوردستان، در این مراسم سخنرانی کرد و نوروز را به رهبر آپو، گریلاها و خلق کورد تبریک گفت. دربویان افزود: «ما به عنوان خلق کورد باید این روز را به روز آزادی جسمانی رهبر آپو تبدیل نماییم. میدانیم که نوروز رهبری آزاد و جامعه دموکراتیک، برای حمایت از فراخوان رهبر آپو برگزار میشود. ما نیز به عنوان جامعه از هر نظر حامی رهبر خود هستیم و مبارزه خود را بر اساس اندیشه و فلسفه صلح رهبر آپو ادامه خواهیم داد.»
مراسم با هنرنمایی هنرمندان ادامه یافت.
در این مراسم بیوقفه شعارهای «بدون رهبری زندگی میسر نیست» و «ژن ژیان آزادی» سرداده شد. نوروز با شور و اشتیاق و انجام رقص و پایکوبی ادامه یافت.